Новини про зірок
Подобається

«Бред Пітт во плоті»: Як живе відомий актор Станіслав Тикунов

09/01/2018     Автор: Яна Романська
«Бред Пітт во плоті»: Як живе відомий актор Станіслав Тикунов

Він не так давно в шоу-бізнесі, а вже встиг прославитися не тільки в Росії, але і в Україні. Молодий неодружений актор Станіслав Тікунов, вміє зачарувати мільйони жінок країни, передає Корупція.Стар.

Більшість його шанувальників вважає, що він досить схожий з Піттом і часто його називають "Російським Бредом Піттом". І дійсно щось між ними схоже є. Про це свідчить і недавній пост в Інстаграмі актора, де він сам зізнається, що косить під всесвітньо відомого американського актора. Однак Стас каже з іронією, що не він під нього косить, а навпаки:

"Маячня! Перестань косити під мене і послухай, що я тобі скажу…"

Популярне: З сім'єю на лижі: Ольга Сумська показала як відпочиває на свята

Не тільки красивий, але і з почуттям гумору, актор завжди жартує. І навіть на питання, чи є у нього друга половинка відповідає зі своєрідним гумором. Тому ЗМІ досі не знають чи є в житті Стаса та людина, якій він готовий присвятити все своє життя. Однак окремими припущеннями прихильники мають те, що в житті такого красеня не може нікого не бути. Тому кожен сподівається на те, що незабаром в ЗМІ з'явиться хоч якась інформація про улюблену актора.

Бред! Перестань косить под меня и послушай, что я тебе скажу. У меня сегодня Гипер-продуктивный день. Столько дел успел сделать, что доволен сам собой. Во-первых, позанимался с клиентом по технике речи и постановке голоса. Проработали артикуляционные проблемы, поработали над дефектными буквами. Второе занятие, а мой подопечный уже совершил колоссальный прыжок вперёд. Сам от себя в шоке, радовался как ребёнок. То ли ещё будет… во-вторых, дорогой Бреди, я иду на запись анимационных фильмов для тв. Так что скоро услышимся. Будь здоров! #актер #vsco #vscomoscow #vscocam #техникаречи #тренинг #vscorussia #vscodaily #moscow #hollywood #actor #bradpitt #пападен #станиславтикунов #москва #театр #кино #дубляж #голос #озвучка #речь

Публикация от Stanislav Tikunov (@statikun)

В последнее время, просыпаясь, выполняю дыхательные упражнения для пробуждения энергии. Признаться, чувствую себя в разы лучше. Появляется много сил для работы, что не маловажно. Репетиция, затем озвучание и вечерний спектакль требуют не мало энергии. После дыхалок все это появляется. Бодрость. Уверенность в собственных действиях. Развиваемся далее…#vscogram #vsco #vscomoscow #vscodaily #vscorussia #moscow #russia #man #power #gym #fitness #model #body #motivation #актер #theatre #movie #кино #работанадголосом #голос #дыхание #дубляж

Публикация от Stanislav Tikunov (@statikun)

\