Зірка тижня
Подобається

«Всім розкажу про свою любов, не буду соромитися»: Талановитий співак, проте відверто не ідеальний чоловік — правда про Олександра Пономарьова

08/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Всім розкажу про свою любов, не буду соромитися»: Талановитий співак, проте відверто не ідеальний чоловік — правда про Олександра Пономарьова

Олександр Пономарьов відомий український співак і заслужений артист України, передає Корупція.Стар

Популярне:  «Інколи дах їде!»: Настя Каменських розповіла про життя без Потапа

Його життя це яскравий приклад того, що навіть якщо ти з бідної сім'ї, але маєш талант і мету, до якої ідеш, можна досягнути будь-яких висот.

В дитинстві батьки Олександра не мали змоги дати синові якісну музичну освіту через фінансові проблеми, але це не завадило молодому талановитому хлопцеві самому писати пісні. Проте Саша займався боксом і брав участь у різних змаганнях.

Поворотним моментом став день коли він у восьмому класі під час боксерського поєдинку пропустив сильний удар в голову, через що його зір різко погіршився. Так що молодому хлопцеві прийшлось відмовитись від боксу і вибрати інший напрямок навчання. Звичайно ж Олександр маючи талант до музики вибрав музичне училище.

Слава прийшла до Пономарьова після перемоги в конкурсі «Червона рута». Це було в 1993 році. В кінці ж цього року його визнали одним з найкращих співаків України. Попри те що Пономарьов став досить відомим його перший альбом вийшов аж через п’ять років, у 1998, який отримав назву «Зранку до ночі».

Однойменну назву має його продюсерський центр, який на даний момент вважається одним з найкращих на Україні. Також народний артист досить довго був ведучим на телебаченні та навіть став тренером на популярному телепроекті «Голос країни».

В музичному бізнесі у Сашка Пономарьова складалось все прекрасно — він відомий і талановитий співак, успішний продюсер.  Що важко сказати про його особисте життя. Сам Пономарьов рідко дає коментарі на цю тему, тому відомо не багато, але є декілька цікавих фактів.

Співак за своє життя був одружений два рази. Уперше він одружився з Оленою Мозговою і перебував у шлюбі довгі десять років. Також у них народилась дочка Євгенія.

Стосунки закінчилися після роману Олександра з молодою студенткою Вікторією Мартинюк, що вдарило по іміджу знаменитості, як ідеального сім’янина. У 2006 Пономарьов і Мартинюк зіграли весілля. Пізніше Вікуся народила співаку сина, якого назвали Сашком. Проте і цей шлюб розвалився.

Після розлучення у пресі досить часто з'являлись плітки про різних "супутниць" Пономарьова і його почали називати Альфонсом. Співак дуже різко прокоментував такі чутки в одному з інтерв’ю заявивши, що називати його альфонсом неправильно через те, що він ніколи не був бідним після початку музичної кар'єри.

А на звинувачення, що він шукає собі другу половинку лише там де працює, артист завжди відповідає:
"Неправда. Чому всі думають, що я шукаю собі наречену там, де працюю? Я її, по-перше, не шукаю, а по-друге, вірю, що якщо Бог дасть, то всім розкажу про свою любов, не буду соромитися».

Проте з останніх новин про особисте життя співака можна сказати, що все-таки він досить часто обирає дівчат які тісно пов’язані з його професією.

В пресі уже декілька років поширюються плітки що в Олександра роман з молодою співачкою Марією Яремчук і в одному з інтерв’ю він офіційно це підтвердив «Ми разом. А чого мені заперечувати? Мені Марічка подобається і як жінка, і як співачка». Проте сама співачка не коментує стосунків з Пономарьовим.

А вже пізніше Сашко заявив, що це був просто першоквітневий жарт і вони з Марією просто дуже хороші друзі. Преса так і до кінця не дізналася про реальні стосунки між виконавцями. Але деякий час у вікіпедії було вказано, що пара розписалась і живе разом.

«Я дуже ціную дружбу з Машею, ми знаємо один одного багато років» — відповів артист на запитання про його стосунки зі співачкою. Також відмітив, що пишається їхньою спільною піснею під назвою «Недозволена».

Якщо з жінками у Пономарьова складні стосунки, з дітьми все навпаки. Він спілкується і з дочкою і сином, активно їм допомагає і переймається їхнім життям.

Говорячи про свого сина, Олександра, він завжди переповнений позитивом:

«Я постійно в контакті з сином. Влітку у нас була відмінна подорож по Європі. Я намагаюся показати йому більше цікавих місць. Головне, що це викликає у нього інтерес. Наші подорожі наповнені позитивом, ми нікуди не поспішаємо, відпочиваємо, скільки хочемо»

Про майбутню кар'єру свого єдиного сина він говорить неохоче, додаючи, що підтримає його у будь-якому випадку навіть якщо він захоче стати артистом.
Така ж ситуація і з його старшою дочкою. Пономарьов стверджує, що в них повне взаєморозуміння і вона завжди поруч. Хоча вона вже і доросла, але дуже часто навідує його навіть на роботі, часто цікавиться його справами.

«Моя красуня завжди поруч з татом. Вона часто буває у мене в гостях, на студії. Ми постійно знаходимося на зв'язку. Дочка виросла, але вона завжди поруч з татом. Запитує поради, цікавиться моїми справами. Ви знаєте, я пишаюся своїми дітьми. Може, я десь приділяв мало уваги їм через гастролі, але у нас повне взаєморозуміння», — розповідає артист.

Олександр Пономарьов на сьогодні залишається одним із найкращих артистів, композиторів і продюсерів України. І попри свій немолодий вік і неоднозначну репутацію одним із найбажаніших холостяків країни.