Новини про зірок
Подобається

Вас це точно здивує: Ось хто така насправді ведуча Наталія Влащенко, вся правда про її життя

08/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
Вас це точно здивує: Ось хто така насправді ведуча Наталія Влащенко, вся правда про її життя

Наталія Влащенко — відома українська журналістка, ведуча. Її знають майже всі українці, а от тепер стали відомі цікаві подробиці про її життя, передає Корупція.Інфо

 

Популярне: Вакарчук показав зворушливе різдвяне відео

Влащенко виховує сина, який вже має своє піар-агентство, а чоловік успішний  бізнесмен. Виявляється, попри свій щільний графік, Наталія хороша подруга, і з найкращою подругою дружить ще з шостого класу і їй вона повністю довіряє всі свої секрети. 

Та й суворою свекрухою її важко назвати, невістка  навіть називає її Рижиком і з задоволенням ділиться особистим. І взагалі вона дуже вдячна, що в неї така чудова невістка, жінки навіть діляться своїми новими покупками.

Напевно, всім цікаво як організований побут Влащенко, адже вдома вона буває досить рідко. Ведуча зізналася, що є жінка, яка прибирає в її домі. А на рахунок приготування їжі, то Влащенко готує лише сніданки та й ті нашвидкоруч. З чоловіком вони практично ніколи не вечеряють через те, що пізно повертаються з роботи, а от заради спільного обіду часто зустрічаються в місті.

А ще Наталія Влащенко зізналася, що декілька разів пробувала марихуану, але задоволення від  неї не отримала.