Тренди
Подобається

Що буде модним весною-літом 2018

08/01/2018     Автор: Яна Романська
Що буде модним весною-літом 2018

Короткі топи, вишивка, блискітки та звабливий трикотаж будуть модними цього року. Вітчизняні кутюр'є показали, як поєднувати нестандартний крій, текстури, принти і декор, передає Корупція.Стар.


Квіткові принти

Чим більше яскравих пелюсток і листя на одязі, тим краще. Проте замість суцільного квіткового малюнку деякі дизайнери віддали перевагу окремим його елементи, наприклад, одній великій квітці-прикрасі.

Блискітки і металік

В наступному сезоні підкорювати модні вершини будуть металеві текстури і тканини з дрібними блискітками. Слід пам'ятати, що така річ — цілком самостійний елемент вашого образу, який не вимагає додаткового прикрашення.

Сукні-водолазки

Затишок і комфорт в наступному весняно-літньому сезоні будуть як ніколи актуальні. Трикотажні сукні, спідниці, топи, світшоти, жакети знадобляться модницям у 2018 році. При цьому дизайнери відмовилися від надмірного прикрашення. Виявити оригінальність можна у виборі вишуканого в'язання або ж обмежиться яскравим принтом.

Популярне: Щоб всі так жили! Донька Полякової показала фото з розкішного відпочинку

Оголенний животик і акцент на талії

Короткі топи і блузи як і раніше залишаються основними в базовому гардеробі. Радять не просто оголяти, а ефектно підкреслити лінію талії за допомогою інших візуальних акцентів.

Рюші, вишивка та гіпюр

Образ вразливою вікторіанської дівчини-простушки все ще актуальний. Легкі сукні, блузи та майки, рясно прикрашені рюшами, складками, воланами, різними оборками, будуть всюди зустрічатися і в наступному сезоні Весна-Літо 2018.

Джинсові речі

Дизайнери пропонують буквально з ніг до голови одягатися в джинсові речі в одному образі, що колись вважалося не кращим рішенням. Складки, рюші, поєднання джинсової тканини різних кольорів і розмірів — останнє слово, як завжди, залишилося за оригінальністю.