Новини про зірок
Подобається

«У неї немає колишніх…»: Дмитро Коляденко відверто розповів про стосунки з Іриною Білик після розлучення

07/01/2018     Автор: Яна Романська
«У неї немає колишніх…»: Дмитро Коляденко відверто розповів про стосунки з Іриною Білик після розлучення

Шоумен, ведучий, танцюрист і просто епатажна особа  — Дмитро Коляденко, в одному зі своїх інтерв'ю про відносини з Іриною Білик: про теперішні їхні стосунки та навіть про те як він ставиться до її нинішнього чоловіка, передає Корупція.Стар.

  
Сплило вже безліч часу з тих пір як ці двоє розлучились. Було багато чуток про їхні стосунки, а ще більше підливали масла у вогонь самі зірки. Десятки журналів і журналістів копалися у брудній білизні, та так ніхто і не зрозумів, що сталося між цими двома. Після тривалої ворожнечі і обливання брудом один одного Білик і Коляденко помирилися і пробачили минулі образи. 

У своєму інтерв'ю Дмитро розповів, що дуже радий хорошим відносинам з колишньою коханою, і що це саме її заслуга:


Вона забороняє говорити слово "колишня". Краще "улюблена", "подруга", "мама". У неї немає колишніх, ми ж як родичі. Слава Богу, ми помирилися, і це зробила, мені здається, Біличка.

 

Популярне: Щоб всі так жили! Донька Полякової показала фото з розкішного відпочинку

Дмитро Коляденко навіть знайомий з нинішнім чоловіком співачки. Вони познайомилися на  хрестинах сина Ірини Білик. Дмитро із задоволенням провів час: співав, веселився, спілкувався з родиною. Він вирішив не дарувати не потрібних подарунків і десятки не потрібних іграшок, а вручив Ірині гроші на стільчик для годування, який хотіла молода мама.

На провокаційне запитання, чи не ревнує Аслан Ахмадов — третій чоловік Ірини, Дмитро розсміявся і сказав, що не знає точно, але негативного ставлення до себе він не помітив.


Всім дуже цікаво про особисте життя шоумена і про те, які жінки йому подобаються. І як би не намагався уникнути відповіді Коляденко був змушений визнати:

Блондинок я люблю більше.