Новини про зірок
Подобається

«Успішна кар’єра, проте невдачі в особистому житті»: Наталія Могилевська — найуспішніша українська артистка. Яка вона насправді?

05/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Успішна кар’єра, проте невдачі в особистому житті»: Наталія Могилевська — найуспішніша українська артистка. Яка вона насправді?

Співачка, актриса, продюсер та просто красива жінка. Це все про темпераментну народну артистку України Наталію Могилевську, передає Корупція.Стар

Популярне: «Жінка-воїн»: Уся правда про співачку Руслану, її родину і чоловіка. Чому у пари немає дітей?

Дівчина з самого дитинства мріяла бути популярною, щоб всі на вулиці впізнавали її, а батьки пишались нею. У школі Наталка була досить бойовою дівчиною і все завжди мало бути тільки так, як захоче вона. Не любила здаватись та залишати справи на півдорозі, саме це допомогло Наталі здобути таку велику популярність зараз.

Справжнє прізвище співачки Могила, з цим пов'язано все її дитинство, адже в школі неодноразово глузували з дівчини через таке незвичайне прізвище. Ще з юнацтва вона була творчою людиною, любила виділятись серед інших дівчат та хлопців.

Зараз вчителі та адміністрація школи в якій навчалась Наталка, дуже пишаються нею. І з посмішкою згадують, те що дівчиною вона була не простою, неодноразово бунтувала учнів та намовляла на всілякі пакості. Через це адміністрація школи була вимушена ходити по домах учнів і просити батьків, щоб заборонили дітям спілкуватись з Наталкою, оскільки вона погано на них впливає.

Батьки Наталі були досить ліберальними людьми й дозволяли дівчині все що їй забагнеться та завжди підтримували, щоб не сталось.

Коли співачка закінчила дев'ять класів в школі та вирішила іти навчатись в естрадно-циркове училище. Поїхала від батьків та стала жити самостійним життям, винаймаючи квартиру. Батьки Наталії зовсім не були проти, вони звичайно підтримали дочку у її виборі, але їм добряче довелось понервувати, адже це були дев'яності, коли по вулицях ходили бандити, а квартири масово обкрадали.

Наталія неодноразово згадує своїх батьків, які так її любили і яких вже поряд з нею немає. Батько помер коли Наталя була юною, але він знав що його донька в житі досягне великих висот. Мати дівчини померла 5 років тому від довготривалої хвороби. Зараз співачці не вистачає підтримки рідних вона самотня обділена увагою та розчарована жінка. Хоча все одно всіляко приховує це і намагається показати себе як сильну, незламну жінку.

Після закінчення навчання Наталя пішла працювати в театр акторкою.  І в кожній виставі грала роль дівчини, яка мала заспівати хоч одну пісню.

У 20 років Наталя почала сольну кар'єру за підтримки Юрія Рибчинського, який написав їй багато пісень та всіляко допомагав. Ці пісні неодноразово звучали в театрі та в 1995 вона поїхала на фестиваль"Слов'янський базар", де зайняла перше місце. Саме після цієї перемоги дівчина твердо вирішила пов'язати своє життя з шоу-бізом.

Наталя записала свій перший альбом, після чого вирішила удосконалити свою майстерність та вокал вступивши до Київського університету культури та мистецтв.

На піку популярності вона опинилась після виходу альбому "Ла-ла-ла"у 1997 році, який зміг достукатись до сердець мільйонів українців та завоював їх. Через два роки Наталка виходить на сцену та просто всіх приголомшує новою піснею "Місяць", яка стала піснею року, а Могилевська стала кращою співачкою України.

Буквально через 9 років після того як її вперше побачили на сцені вона здобуває найважливішу нагороду — це звання народна артистка України.

Крім своєї співочої кар'єри Наталія була продюсером "Фабрики зірок", суддею "Голосу діти", також двічі брала участь у проекті "Танці з зірками" в першому та десятому сезоні. В останньому стала переможницею.

У сімейному житті Наталії складалось не все так успішно як у кар'єрі. У 2005 році вона вийшла заміж за коханого бізнесмена Дмитра Чалого і здавалось що ще потрібно для справжнього щастя. Одразу після весілля коханий переїхав жити до Наталії. Проте через півроку співачка заявила про розлучення, оскільки їхнє сімейне життя ніяк не складається. Ще до заміжжя вони бачились тільки на вихідних і ні одного дня не прожили разом. А коли після весілля Дмитро переїхав до неї все пішло шкереберть і відносини різко почались псуватись. Наталія була не в змозі терпіти цього всього і сама стала ініціатором розлучення.

Буквально через півтора року в житті співачки появляється кохання заради якого вона готова на все. Наступним обранцем стає відомий бізнесмен Єгор Долінін. Вона на стільки була закохана в цього хлопця, що навіть погодилась на те, щоб разом виховувати його трьох дітей. І неодноразово говорила про те, що хоче народити коханому ще одну дитину. Наталя мало афішувала ці стосунки пояснюючи це тим що не хотіла травмувати дітей Єгора та намагалась рідко з'являтись на людях.

Зараз вона з теплом згадує про ці відносини, говорячи по те як він мало на руках її не носив і був готовий подарувати коханій увесь світ.

Але тоді чому ж вони розійшлись, якщо це було настільки сильне кохання. Причиною розтавання пари стало те, що чоловік постійно ревнував та буквально переслідував Наталію. Вона не змогла довго терпіти такого ставлення та недовіри тому пішла від коханого. Залишивши лише дружні відносини.

В травні минулого року співачка зізналась що її серце зайняте і вона надзвичайно щаслива разом з цією людиною. То можливо вона знайшла того, з ким готова прожити все своє життя та навіть подарувати коханому дитину.