Новини про зірок
Подобається

«Працюємо з дружиною востаннє..»: Ахтем Сеїтабалаєв, кіборг українського кіно чи зразковий сім’янин?

05/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Працюємо з дружиною востаннє..»: Ахтем Сеїтабалаєв, кіборг українського кіно чи зразковий сім’янин?

Чим він тільки не займався, і танці і режисура і акторська гра, передає Корупція.Стар

Популярне: «Жінка-воїн»: Уся правда про співачку Руслану, її родину і чоловіка. Чому у пари немає дітей?

Ахтема Сеїтаблаєва, можна справедливо назвати людиною року. Адже окрім зіркового дуету на танцях з Шоптенко, його "руками" і командою був створений фільм року " Кіборги", який змусив більшість українців плакати.

Проте як вже повелося, зазвичай відверто про свою сім'ю люблять розповісти жінки, а от чоловіки в цьому плані більш стримані, не винятком є і Ахтем, і якщо фотографії його сім'ї хоч іноді можна побачити, то чим конкретно зайняті діти і дружина — таємниця.

У 2013 році Ахтем Сеітаблаєв одружився на акторці, кумі Ігоря Кондратюка, продюсері Іванні Дядюрі. Ахтем разом з Іванною виховують чотирьох дітей, син Анатолій від першого шлюбу Іванни. Дружина спочатку продюсерувала всі фільми Ахтема, а після почала допомагати і самому режисеру Сеїтаблаєва, хоча й знаменитий режисер неодноразово стверджував, що постійно дають один одному слово, що працюють разом з дружиною востаннє, але не завжди виходить так як планується.

Діти пішли кроками зіркових батьків. Наприклад, Анатолій здобував освіту в університеті Карпенка Карого, сценарист. А зараз дописує в журнал "Католицький вісник". От у старшої доньки Назли, вже понад десяток фільмів, адже знімається юне дарування з чотирьох років. Філіп знімався лише епізодично і тільки в двох фільмах Ну і наймолодша Софі, яка бере участь у все можливих танцювальних та творчих гуртках.

Більшість ЗМІ, охрестили його людиною року, і ми з цим тільки погоджуємось. Оскільки Ахтем Сеїтабалаєв, втілює в собі ті чоловічі риси про які йдеться у фільмах "Кіборги"