Новини про зірок
Подобається

«Тут потрібні тупі люди, безграмотні»: Відомий співак гучно розкритикував українців

04/01/2018     Автор: Яна Романська
«Тут потрібні тупі люди, безграмотні»: Відомий співак гучно розкритикував українців

Талановиті артисти сучасній Україні зовсім не цікаві, тут їх не цінують і не хочуть бачити, а в пріоритеті "тупі", "безграмотні" і "голожопі", передає Корупція.Стар.

 
З такою заявою виступив відомий співак і народний артист України Іво Бобул, передає Zik.

"Чомусь ми обожнюємо рівнятися на чужі країни, тому звернемо увагу на Америку. Що робить будь-який співак мого рангу на Новий рік? Він всюди: співає, гастролює. Мене в цьому році нікуди не запрошували", — зізнався 64-річний артист.


З цього Бобул зробив висновок, що живе в країні, якій просто не потрібен.

"Тут потрібні тупі люди, безграмотні, безголосі, голожопие. Така культура потрібна. Очевидно, хочуть зробити з нації пластилін, з якого можна буде виліпити все, що завгодно. Тут не люблять людей, які мають свою позицію, погляди й індивідуальний музичний смак", — продовжив співак.

Разом з тим артист підкреслює, що на його піснях нібито виросло ціле покоління.


 
"Когось дратує моя творчість, комусь подобається. Однак із залу мого концерту люди виходять зовсім іншими. Я переконався в цьому неодноразово", — відрізав зірка.


 Популярне: Вагітна Лілія Ребрик відправилася на шоппінг, ви будете в захваті від її вибору

Незважаючи на ситуацію, співак не збирається підлаштовуватися під сучасні тренди.

"Я не можу використовувати незрозумілий людям текст, тому що хочу, щоб пісня була на вустах. А не те що зараз — її як через м'ясорубку пропустили. Мова є сакральним інструментом наших предків. Я це поважаю, тому що по-іншому просто не можу", — резюмував артист.