Новини про зірок
Подобається

«Це одна з моїх великих перемог»: Олена Шоптенко поділилася дитячим знімком

04/01/2018     Автор: Яна Романська
«Це одна з моїх великих перемог»: Олена Шоптенко поділилася дитячим знімком

Український хореограф-постановник Олена Шоптенко, яка розповіла, як відсвяткувала 30-річчя і що їй подарував чоловік, згадала дитинство, передає Корупція.Стар.


На сторінці в Instagram Шоптенко виклала архівне фото, яке було зроблене, коли хореограф була у дитячому садочку.


На світлині маленька Олена зображена на дитячому новорічному святі в образі Снігуроньки.

Популярне: Зі сім'єю на лижі: Ольга Сумська показала як відпочиває на свята

"Це фото однієї з моїх найбільших життєвих перемог! У той рік мене нарешті зробили Снігуронькою! Не сніжинкою, як зазвичай, а Снігуронькою! О, як же довго я на це чекала! Мама віддала мені свою шовкову блузку, довго її обшивала хутром і прикрасами, а я сама годинами чистила зубною пастою пожовклі чобітки. А ще у мене був кокошник (це вам не ріжки як у сніжинок!) і найдорожча мамина брошка! Загалом, я була на сьомому небі! Снігуронькою!" — поділилася дитячими спогадами танцівниця.

 

Значит, это фото одной из моих самых больших жизненных побед! ? В тот год меня наконец-то сделали снегурочкой! Не снежинкой, как обычно, а СНЕГУРОЧКОЙ! О, как же долго я этого ждала! ? Мама отдала мне свою шелковую блузку, долго её обшивала мехом и украшениями, а я сама часами чистила зубной пастой пожелтевшие сапожки. А ещё у меня был КОКОШНИК (это вам не рожки как у снежинок!) и самая дорогая мамина брошка! В общем, я была на седьмом небе! С-н-е-г-у-р-о-ч-к-о-й! ? А кем вы были на новогодних утренниках?

Публикация от ALENA SHOPTENKO (@alena_shoptenko)