Новини про зірок
Подобається

«Теж талановита актриса»: Тільки погляньте на дружину «кіборга», актора В’ячеслава Довженка. Прекрасна пара!

04/01/2018     Автор: Яна Романська
«Теж талановита актриса»: Тільки погляньте на дружину «кіборга», актора В’ячеслава Довженка. Прекрасна пара!

Останнім часом кар'єра В'ячеслава Довженка стрімко летить по професійній драбині вгору. Нещодавно український актор зіграв кіборга-націоналіста у фільмі "Кіборги". Фільм з сильним емоційним забарвленням, що розповідає про трагічну сторінку в українській історії — оборона Донецького аеропорту. Довженко зіграв командира з позивним "Серпень", який у мирному житті був звичайним вчителем історії, передає Корупція.Стар.


Після такого успіху В'ячеслав спробував себе у трохи іншому, пікантнішому фільмі "Свінгери". Його партнерами по знімальному майданчику стали знаменитості українського шоу-бізнесу: Оля Полякова, Даша Астаф'єва, Олексій Вертинський, Михайло Кукуюк, Ганна Саліванчук, Любомир Валівоць.

Про своє особисте життя Довженко розповідає мало. Особливо про дружину красуню Ксенію Баша-Довженко. Ксеня також дуже талановита українська актриса, пов'язала своє акторське життя з театром імені Франка. Молода, активна і віддана своїй справі, вона встигає виконувати і головні ролі у театрі і привчати до світу прекрасного своїх дітей.

Популярне: Зі сім'єю на лижі: Ольга Сумська показала як відпочиває на свята

З В'ячеславом вони виховують двох чудових синів Івана, та Василя. Хлопці ще зовсім юні, але вже пробують грати на сцені. Батьки пишаються своїми талантами.

"І старший син Іван, і молодший Василь уже грають в спектаклях в театрі імені Франка. Там же і працює моя дружина — Ксенія Баша-Довженко, а я служу в театрі на Подолі. Хлопці ходять на наші вистави, дивляться фільми, пишаються батьками. І нам з дружиною, це, звичайно ж, приємно."

Молоде зіркове подружжя відане своїй справі і Батьківщинні. Вони з гордістю працюють на благо української культури і за це їм вдячні щирі шанувальники.