Новини про зірок
Подобається

Роза Аль-Намрі розповіла про найголовнішого чоловіка у її житті

03/01/2018     Автор: Яна Романська
Роза Аль-Намрі розповіла про найголовнішого чоловіка у її житті

Напередодні Нового року відома телеведуча, номінантка премії «Viva! Найкрасивіші-2018» Роза Аль-Намрі розповіла про одного з найближчих людей в її житті, передає Корупція.Стар.

Роза Аль-Намрі, що стала однією з номінанток премії «Viva! Найкрасивіші-2018», з недавніх пір працює ведучою тревел-шоу «Світами за скарбами» на каналі СТБ. Зараз екс-холостячка знаходиться у відрядженні, і там вона згадує про головного чоловіка у своєму житті — тата.


У день народження батька Роза поділилася з Viva.ua зворушливою сімейною історією: виявляється, коли вона народилася, її тато відразу не міг повірити в те, що у нього з'явився не син, а дочка, і довго вдивлявся в новонароджену дитину в надії, що та все-таки виявиться хлопчиком.

«З татом у мене пов'язано багато смішних історій з дитинства, наприклад, в пологовому будинку він з надією дивився на мене і думав, що народився все-таки хлопчик. А перше моє слово було «тато», — розповіла ведуча.


Дитячі фото ведучої з сімейного архіву. Маленька майбутня зірка Роза Аль-Намрі з татом.


Популярне: Вагітна Лілія Ребрик вирушила на шопінг, ви будете в захваті від її вибору

Свого головного чоловіка Роза Аль-Намрі вважає кращим другом і наставником:

«Він вчив і вчить мене мене найголовніших уроків життя, він самий мій близький друг, справедливий суддя і вчитель, а ще просто татко улюблений».