Новини про зірок
Подобається

«Нестандартна модель українського шоу-бізу»: Приголомшливі факти з життя популярної телеведучої Руслани Писанки

03/01/2018     Автор: Яна Романська
«Нестандартна модель українського шоу-бізу»: Приголомшливі факти з життя популярної телеведучої Руслани Писанки

Руслана Писанка (справжнє прізвище Писанко) народилася в Києві в родині кінооператора Ігоря Писанко. Там пройшло щасливе, безтурботне дитинство, золотий час навчання в школі.

Навчалася Руслана добре, правда, поведінка бажала кращого, але через добру вдачу їй багато чого прощалося. Батьки актриси і донині живуть в Києві і при першій же можливості Руслана Писанка зривається і летить до них. І чим старше стає, тим більше розуміє, що навіть раптовий приїзд з компанією друзів вночі відчайдушної дочки, для них велике щастя. 

Популярне: «Цей рік дав мені тебе…»: Відомий український ведучий одружується. А наречена справжня красуня!

По закінченню школи Руслана поїхала влаштовуватися на артистку, але при вступі до Щукінського її просто-напросто не прийняли через нестандартні форми. Жінка з екзаменаційної комісії відкрито заявила:

«Русланочка, ви нам дуже сподобалися, але для того, щоб вступити в наше училище, Вам потрібно схуднути як мінімум на двадцять кілограмів». Як же глибоко помилилися викладачі в тій приймальній комісії, поставивши на Писанці, як на актрисі, великий жирний хрест. Раз так, «нехай краще світ прогнеться під мене», вирішила життєрадісна дівчина. Ні, так ні, вішатися не будемо! 

Руслана повернулася додому. Якийсь час попрацювала на телебаченні, де багато її знали як активістку, а потім благополучно вступила до Київського інституту театрального мистецтва імені Карпенка-Карого на факультет режисури. П'ять років дівчина навчалася із задоволенням, і навчаючись, Руслана багато знімалася в учбових і дипломних фільмах, граючи огрядних, бойових жінок «справжніх українок». Дівчина ніколи не комплексувала, була розслабленою і завжди користувалася великим успіхом у чоловіків. Ці якості актриса прагнула передати і своїм героїням. Потім були перші ролі вже в цьому кіно. 

Руслана Писанка яскраво зіграла свої невеликі ролі в кінострічках «Москаль-чаривнік», «Трамвай удачі» і т.д. Професійний же успіх до актриси прийшов після зйомок в еротичній стрічці Андрія Бенкендорфа «Кілька любовних історій» по «Декамерону» Бокаччо. Після цієї картини актрису охрестили «секс символом України» і стали запрошувати в еротичні і порнографічні фільми, але Руслана на всі пропозиції відповідала відмовою: більше в відвертих сценах вона зніматися не стала. Після деякої перерви Руслана Писанка зіграла чарівну Відьму в фільмі Єжи Гофмана «Вогнем і мечем» (1999), потім знялася в епізодах картин «Водевіль», «Чорна троянда», «Принцеса на бобах». А в 2002 році Руслана блискуче виконала роль матері сімейства в історичному телесеріалі «Чорна Рада». 

Звичайно ж, актриса весь цей час не була завантажена в повну силу, але це зовсім не пригнічувало її. Через два роки вона знялася в ролі Портоса. В музичному фільмі «Три мушкетери» і тоді ж чудово зіграла актрису на ярмарку в комедії «Сорочинський ярмарок».

Одна з останніх робіт Руслани Писанки в кіно — роль в комедії «Луна-Одесса». Апетитна товстушка-українка зухвало зламала стереотип, згідно з яким на телеекран потрапляють тільки тонкі леді з виснаженою дієтою. Прогноз «від Писанки» на київському телебаченні моментально перетворився на улюблену чоловічу програму! Її знали всі від малюків до бабусь, які живуть на дніпровських островах. Життя в ці хвилини в країні завмирало: все населення збиралося біля телеекранів. Під прогноз Руслани давали найдорожчу рекламу! А все тому, що вона завжди вірила у власну надзвичайність! 

«Повні жінки не завжди вміють подати себе. А для цього потрібно зовсім небагато: не соромитися носити брюки і декольтовані кофтинки і сукні. Мої кілограми завжди були мені тільки на руку впевнено вважає пишнотіла Руслана Писанка. 

Довгий час вона вела на «Інтері» «Погоду». Для когось така програма межа мріянь, для Писанки ж тимчасовий притулок. Зрозумівши, що вже виросла з погодних штанців, вона вирішила створити своє ток-шоу. У ньому повинні були брати участь звичайні люди з реальними історіями, драмами, трагедіями, яким телебачення в міру сил допомагало виплутатися зі складних життєвих колізій. Писанка відразу підвернула рукава. Але канал «Інтер» не підтримав свою зірку в новому амплуа. І проект не пішов. Але що не робиться, то й на краще. 

Руслана Писанка вирішила освоювати Москву. Москва на рідкість дружелюбно зустріла українську телезірку. Їй запропонували попрацювати на каналі НТВ. Актриса дуже вдячна НТВ, там вона отримала хорошу школу. Потім на «НТВ» прийшов новий продюсер Олександр Левін і закрив всі проекти. Менше всіх з цього приводу засмутилася Руслана. Умови роботи на «НТВ» були жорсткі: ритм скажений, ніякої можливості хоч трохи розслабитися, а тут на неї як з рогу достатку посипалися запрошення на всілякі ток-шоу, інтерв'ю, ефіри. 

Всі захлинаючись цікавилися планами на майбутнє. І все тому, що ні на кого не схожа була ця бадьора киянка, а для Москви це, мабуть, головне. Все закрутилося… Актриса знялася, кажучи мовою молоді, «по приколу», в кліпі у Поплавського «Шаланди в образі рибалки Соні. Потім їй запропонували зіграти у виставі, що була для актриси повною несподіванкою, адже у неї такого досвіду зовсім не було. Але талант, талант! Її партнери по сцені, відомі актори Ігор Бочкін, Марина Могилевська, Катерина Нікітіна, навіть не запідозрили, що вона вперше вийшла на театральну сцену. 

Особисте життя Руслани Писанки 

З 2012 року одружена з бізнесменом Ігорем Ісаковим. Вони познайомилися в соціальній мережі. Ігор Ісаков з сином вирішили подивитися, хто із знаменитостей зареєстрований на сайті і знайшли Руслану Писанку. Ігор зважився їй написати. Телеведуча спочатку нагрубила йому, але пізніше все-таки написала свій номер телефону. Майбутнє подружжя довго не афішували свої стосунки. 

Незважаючи на таке насичене професійне життя, у Руслани залишався час і на те, щоб влаштувати своє сімейне щастя, правда, вийшло у неї це не відразу. Перший цивільний чоловік Руслани Писанки телеоператор Українського телебачення Іван прожив з нею близько п'яти років. 

Вони познайомилися в Артеку, і ця зустріч обіцяла популярній телеведучій довге щасливе особисте життя з її коханим. Однак Іван дуже скоро після того, як вони почали жити разом продемонстрував Руслані свій непростий характер. Мало того, що він виявився дуже ревнивим, чоловік Руслани Писанки постійно чіплявся до неї з приводу того, що вона дуже повна і вимагав, щоб дружина терміново почала худнути. 

Щоб догодити чоловікові, Писанка випробувала на собі масу дієт, займалася в спортзалі, але досягнуті неймовірними зусиллями успіхи незабаром сходили нанівець. Постійні невдоволення, докори і сцени ревнощів набридли Руслані, і вона вирішила розлучитися з Іваном. Все це залишило в її пам'яті настільки неприємний слід, що пізніше телеведуча навіть згадувати про цей період життя навіть не хотіла. 

На перше побачення зі своїм майбутнім другим чоловіком Руслана Писанка сильно запізнилася, але це не зіпсувало їх прогулянки по Софії Київської. З цієї зустрічі Руслана зрозуміла, що це чоловік, про якого вона могла тільки мріяти. 

Відносини з Ігорем з самого початку були щирими і довірливими, тому на пропозицію стати його дружиною Писанка відповіла згодою. Свого роману вони не афішували, а весілля зіграли таємно. Чоловік Руслани Писанки молодше за свою обраницю, він не з Києва, має власний бізнес, був одружений і у нього син від першого шлюбу. Вони не люблять розповідати про свою сім'ю, і не тільки тому, що вважають це непристойним, але і просто бояться злякати своє щастя. Тільки через рік після весілля, що відбулося в 2012 році, Ігор, заради неї переїхав до Києва, вони стали разом з'являтися на публічних заходах.