Новини про зірок
Подобається

«Наша сім’я вся разом…»: Бадоєва показала фото зі своїми дорослими дітьми і чоловіком

03/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Наша сім’я вся разом…»: Бадоєва показала фото зі своїми дорослими дітьми і чоловіком

Колишня дружина Алана Бадоєва проводить новорічні канікули з дітьми в Римі, передає Корупція.Стар

Популярне: «Він мене полюбив, а я його…»: Нікітюк показала зворушливе фото з майбутнім чоловіком

Жанна Бадоєва виклала в Інстаграме свіже сімейне фото, на якому вона зображена зі своїми дорослими дітьми і чоловіком. Підписала цей знімок телеведуча так: "Доброго ранку !!!! Рідкісне фото, коли наша сім'я вся разом)))))) всім привіт))))".

Потім, Жанна поділилася фотографією з дочкою і залишила таке повідомлення під знімком: "Люблю показувати своїй доні улюблені місця в Римі)))) це місто, звичайно, чаріве! І скільки б разів ти в ньому не був, кожен раз, як перший і верещали в захваті, як завжди))) ".

Не залишила без уваги Бадоєва і свого зовсім вже дорослого сина, поділившись в соцмережі знімком з ним і підписавши такими словами: "Хотіла написати з синочком, але ж він уже Борис)))) здорово бути на канікулах з ними, вони такі дорослі, зі своїми думками, емоціями, бажаннями, пропозиціями …. з ними можна сміятися, розмовляти, сперечатися, обговорювати, доводити, слухати ….. коротше клас)))) і зовсім діти не повинні розділяти ваші думки і бажання, ваші захоплення і роботу і хобі! Вони можуть поважати, але йти своєю дорогою! Не заважайте їм, а допомагайте, якщо ваша допомога потрібна (їм) !!!! Їм вже не потрібно витирати слину, їм потрібні друзі!

Потрібно бути своїм дорослим дітям друзями. Це не просто, знаю (хочеться весь час сказати одягни шапку), але потрібно намагатися !!!! Ці дорослі хлопці та дівчата наші колись маленькі гноми і звичайно любити їх потрібно не менше, хоча вони іноді такі неприємні)))) ".

У коментарях під сімейними фотографіями Жанни Бадоєвої накопичилося безліч компліментів і приємних побажань на майбутнє.