Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 8 січня

03/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 8 січня

Гороскоп Овен.

Начебто пора вже приходити в себе і налаштовуватися на буденний лад, але Овну все мало свята. Ось і сьогодні ви раптом вирішите, що проводити цей тиждень було б дуже непогано, наприклад, застіллям. Загалом, такий собі дубль два новорічної ночі.

Гороскоп Телець.

У неділю зірки гороскопу радять Тельцю взяти невеликий вихідний, випасти з суєти і зайнятися собою. Справами зайнятися все одно не вийде, так що побалуйте себе всім тим, на що у вас зазвичай не вистачає часу!

Гороскоп Близнюки.

Близнюкам краще провести день на самоті, або в спокійній обстановці. Ситуація приймає новий оборот, деякі тривалі сюжети йдуть у минуле, тому вам буде над чим подумати на самоті.

Гороскоп Рак.

У неділю представники водяного знака раптом засумують. Вам захочеться залізти під ковдру і дивитися на цей світ через шпаринку. Хочеться – робіть, не вилазьте, побудьте в своїй нірці, подумайте, розслабтеся і все буде в порядку!

Гороскоп Лев.

У неділю Лев може відчути в собі прагнення стати частиною якої-небудь системи: вписатися в колектив, поступити в інститут, змінити місце роботи або навіть вступити в шлюб.

Гороскоп Діва.

Діви можуть продовжити ще на день смугу удач і задоволень. Не варто завчасно закінчувати романтичне побачення, покидати гостинний будинок або переривати заняття, що приносить вам радість.

Гороскоп Ваги.
Терезам хочеться чогось веселого і бадьорого. Так чому б не втілити бажання в життя?! Активний відпочинок, ось що вам потрібно! Ковзани, сноуборди, льодянки, снігоходи, лижі і навіть ліплення сніговика – все що хочете, лише б весело і в хорошій компанії.

Гороскоп Скорпіон.

У неділю зірки гороскопу віщують Скорпіону вітер змін – цікаві новини, події або плани, які внесуть в його життя різноманітність. Мова може йти про зустріч з людиною, з яким Скорпіон не бачився багато років, про новий проект, про нову роботу, про подорожі в далекі країни.

Гороскоп Стрілець.

Цей день Стрільці можуть присвятити звичайному житті, простим радощів. Протягом доби вас можуть періодично відвідувати роздуми про глобальні речі, але зірки не радять вам занурюватися в них повністю.

Гороскоп Козеріг.

Останній вихідний день новорічних канікул буде від і до зайнятий зустрічами з
родичами, застіллями і розмовами. Швидше за все, доведеться стати сімейним скарбником і допомогти фінансовими порадами тим, хто в них потребує.

Гороскоп Водолій.

У неділю Водолій в справах має всі шанси відчути себе господарем становища! Він буде контролювати ситуацію, тримаючи всі ниточки у своїх руках. Це допоможе йому домагатися поставлених цілей, однак в гороскопі Водолія є свій підступ – жорсткість і нетерпимість, до яких у цей день схиляють його зірки.

Гороскоп Риби.

Риби можуть провести день на свій розсуд. Ніщо не примушує до активності, але і заборон на дії немає. Якщо що-то добре виходить і приносить задоволення, не варто відмовляти собі в продовженні приємних занять.