Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 10 січня

03/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 10 січня

Козеріг

Козерогам сьогодні, 10 січня, належить спілкування зі своєю другою половинкою не в дуже приємному ключі. Обговорюючи плани на найближчі дні, стане зрозуміло, що Ви і Ваша половинка маєте діаметрально протилежні позиції з багатьох питань. Але це не привід сваритися, пам'ятайте, що завжди можна знайти компроміс.
 Водолій


Сьогодні, 10 січня, Водолії будуть у захваті від "публічних" виступів. Нехай "публікою" виявиться всього пара сусідів і рідних, головне, що Ваш палкий монолог про необхідність жити в мирі та злагоді стане для них керівництвом до дії. Ваші близькі не дарма вважають Вас лідером.
Риби

Зірки сьогодні, 10 січня, говорять про те, щоб Риби позбулися всього, що Вам заважає в особистому житті та саморозвитку. Спочатку оновити свій інтер'єр, слідом за чим задумаєтеся про велике реформування в особистій сфері свого життя. Зміни підуть Вам на користь.

 Овен

Овнам сьогодні, 10 січня, захочеться втілити в життя свої найсміливіші бажання і креативні задумки. Основним полігоном для експериментів стане Ваш власний будинок, в якому Ви захочете зробити ультрамодний ремонт або масштабну перестановку. Друзі оцінять Ваші творчі здібності і дизайнерське бачення.

 Телець

Гороскоп Тельцям на сьогодні, 10 січня, говорить про те, щоб Ви не йшли на поводу у своїх бажань і не доводили оточуючим свій авторитет. Заради цього Ви підете буквально на все, навіть не побоїтеся вступити в запеклу суперечку з представниками закону. Пам'ятайте, що це справа не жартівлива і не варто ризику.

Близнюки

Сьогодні, 10 січня, Близнюки будуть дуже незатишно відчувати себе на самоті. Без вагомих на те підстав Ви відчуєте різкий напад депресії, впоратися з якою без сторонньої участі не вийде. Зірки рекомендують провести вечір в компанії друга, з яким можна душевно поговорити. Тільки так можна забути про всі прикрощі пережитого.

Рак

Гороскоп Раків на сьогодні, 10 січня, говорить про те, що Вам належить зіткнутися з деякими фінансовими труднощами. Ви захочете піти і витратити дбайливо відкладений капітал на дорогий подарунок собі або комусь з молодших членів родини, а в кінцевому підсумку не зможете дозволити собі такі невиправдані витрати.
 Лев

Левам сьогодні, 10 січня, буде шалено нудно. Вам так захочеться влаштувати ще одне свято напередодні майбутніх робочих буднів. Однак, ще раз все обговоривши, Ви відмовитеся від цих планів і проведете вечір у товаристві телевізора. Не бійтеся залишатися на самоті. Це допоможе Вам розібратися з думками і розпланувати майбутній робочий тиждень.

 Діва

Дівам сьогодні, 10 січня, належить трохи розчаруватися в своїх молодших родичів. Дітвора з радістю підтримає Вашу ініціативу відвідати музей чи театр, але як тільки їм хтось запропонує піти на каток, Ви будете змушені відправитися на культурний захід в самоті. У виховних цілях варто показати дітям, що Ви не в захваті від їх рішення.

 Ваги

Терезам сьогодні, 10 січня, буде у всьому супроводжувати удача, особливо що стосується особистісних відносин. Вам вдасться отримати контакти в чоловіка, який досить довго викликав у Вас великий інтерес, а також зав'язати ще одне перспективне знайомство. Готуйтеся до пристрасного роману, який поглине весь Ваш час.

Скорпіон

Сьогодні, 10 січня, Скорпіони у свій вихідний з головою поринуть в роботу. Ви згадайте всі помилки, допущені в минулому році, і складете план, як уникнути їх у своїй роботі в новому. Ставте амбітні цілі і Ви точно досягнете.

 Стрілець

Гороскоп Стрільців на сьогодні, 10 січня, говорить про те, що настав час задуматися про нових професійних горизонтах. Вам захочеться отримати додаткову освіту або почати невеликий бізнес-проект, головну ідею якого Ви позаїмствуєте на одному з форумів в інтернеті. Дерзайте, у Вас все вийде.