Новини про зірок
Подобається

Знаменитості, що чекають поповнення у 2018 році

02/01/2018     Автор: Яна Романська
Знаменитості, що чекають поповнення у 2018 році

Знаменитості, які очікують народження дитини у 2018 році, передає Корупція.Стар.


У 2018 році актриса Джесіка Альба втретє стане мамою. З продюсером Кешем Уорреном актриса виховує 9-річну дочку Онор Марі і 6-річну Хевен Гарнер.

Дружина 59-річного Алека Болдуїна чекає на четверту дитину. Алек одружився з інструктором з йоги Хіларі Томас у червні 2012 року. Зараз у подружжя троє спільних дітей: чотирирічна дочка Кармен Габріела, дворічний син Рафаель Томас і однорічний син Леонардо. У Алека Болдуїна також є 22-річна дочка Айрленд від шлюбу з Кім Бесінджер.

Кім Кардашьян та її чоловік, репер Каньє Уест, найняли сурогатну матір, яка народить їм третього спадкоємця. Зараз пара виховує 4-річну дочку Норт і 2-річного сина Сейнта. Після народження другої дитини медики попередили Кім, що третя вагітність буде представляти загрозу її життю та здоров'ю.

Молодша сестра Кім Кардашьян 33-річна Хлої знаходиться на шостому місяці вагітності. Хлої чекає дитину від свого коханого, канадського баскетболіста Трістана Томпсона.

Джамала готується до народження первістка. У 2017 році співачка вийшла заміж. Нагадаємо, в лютому 2018 року Джамала повертається в Нацвідбір на Євробачення, а також стане тренером шоу "Голос країни 8".

У 2018 році герцогиня Кейт Міддлтон подарує принцу Вільяму третю дитину. Кейт і принц Вільям одружені з 2011 року. У них двоє дітей – принц Джордж, який в цьому році пішов в школу, і принцеса Шарлотта.

Актриса і ведуча "Ранку з Україною" на каналі "Україна" Лілія Ребрик та її чоловік-хореограф Андрій Дикий у цьому році стануть батьками вдруге. Чоловік Ребрик планує бути присутнім при пологах. Нагадаємо, в інтерв'ю "Сегодня" Лілія Ребрик розповіла, що про другу вагітність дізналася в день народження дочки Діани.

Популярне: Вагітна Лілія Ребрик відправилася на шоппінг, ви будете в захваті від її вибору

42-річна американська актриса Єва Лонгорія чекає первістка. Відома стать дитини – це хлопчик. Майбутній батько – 49-річний Хосе Антоніо Бастон, власник найбільшої в Латинській Америці медіакомпанії Televisa. Подружжя одружилися в 2016 році, перед цим вони зустрічалися протягом трьох років. Як повідомляють ЗМІ, малюк з'явиться на світ навесні.


Супермодель Міранда Керр вагітна вдруге. Для 34-річної моделі Victora's Secret і її 27-річного обранця, засновника Snapchat – Евана Шпігеля, це буде перша спільна дитина. Міранда вже виховує 6-річного сина від Орландо Блума.