Зіркові скандали
Подобається

Пропонує викуп: Батько Жанни Фріске пробує помиритись з Дмитром Шепелєвим

02/01/2018     Автор: Яна Романська
Пропонує викуп: Батько Жанни Фріске пробує помиритись з Дмитром Шепелєвим

Володимир Копилов продовжує розмірковувати над тим, що він може зробити для того, щоб безперешкодно спілкуватися зі своїм онуком Платоном. Судове розпорядження про те, що сім'я Фріске повинна зустрічатися з хлопчиком, Шепелев, як відомо, не завжди справно виконує, та й на загрози не реагує,передає Корупція.Стар.
 

В результаті рідні співачки місяцями не бачать рідного онука. Поміркувавши, Копилов вирішив змінити гнів на милість і тепер пропонує викуп за побачення з Платоном.

Копилов заявив, що готовий віддати Шепелеву в дар половину 400-метрового особняка, яку Володимир успадкував після смерті дочки. Зараз в ньому ніхто не живе. Шепелев займався ремонтом в будинку ще за життя Жанни і мріяв, що буде там жити з нею після її одужання. Після відходу артистки він планував в'їхати туди з Платоном, але безперервні скандали з рідними Фріске порушили його плани. Особняк вже багато років пустує, а Дмитро з сином туляться в маленькій орендованій квартирі.

Популярне: Вагітна Лілія Ребрик відправилася на шоппінг, ви будете в захваті від її вибору

Про свої наміри він розповів в ефірі програми "Справи сімейні" на каналі СВІТ. Втім, в ситуації, що склалася Дмитро навряд чи захоче миритися з Копиловим.