Новини про зірок
Подобається

Опинилася в лікарні: Євгенія Власова розповіла про захворювання дочки

02/01/2018     Автор: Яна Романська
Опинилася в лікарні: Євгенія Власова розповіла про захворювання дочки

Українська співачка Євгенія Власова, яка в листопаді потрапила в реанімацію, на сторінці в Instagram звернулася до шанувальників, передає Корупція.Стар.


Артистка подякувала всім небайдужим за допомогу і підтримку. Євгенія також розповіла, як потрапила в лікарню. "Цього вечора я займалася спортом, хоча мені було погано. Потім танцювала і ввечері я вже опинилася на операційному столі. Це другий раз в житті, коли я була готова повернутися в професію. Вперше було, коли я розлучилася з чоловіком. Короче. Це 8 років тому було. І ось зараз, коли, здавалося, відпочила і зібралася на сцену, знову якесь випробування. Мені завжди було мало просто крутити попою", – говорить Євгенія.

Популярне: Вагітна Лілія Ребрик відправилася на шоппінг, ви будете в захваті від її вибору

Власова розповіла, що за півтора місяці до того, як вона опинилася в лікарні, її дочка захворіла на коклюш. "За півтора місяці до того, як я потрапила в лікарню, моя дочка опинилася там. У неї був дуже сильний коклюш. Кожен день по 15 нападів ядухи. Таке ось під кінець року. І думаєш, чи віддихаєтеся вона. Це були безсонні ночі", – зізналася зірка.