Зірки розповіли, що можна подарувати на Новий рік

31/12/2017     Автор: Яна Романська
Зірки розповіли, що можна подарувати на Новий рік

Зірки розповіли, що можна подарувати на Новий рік


Якщо ламаєш собі голову, що подарувати під ялинку, то українські селебріті готові тобі допомогти в цій проблемі, передає Корупція.Стар.
 

На думку ресторатора Миколи Тищенка, а також виконавців Тоні Матвієнко й Дзідзьо, найкращим новорічним презентом будуть гроші.

Не дуріть себе! — говорить Дзідзьо. — Подаруйте гроші. Є такі баби, які потім тебе ще й винним зроблять, що не те подарував. А чого я маю бути винним?! Хай бере ті гроші і купляє все, що хоче!

Співвласниця "MOZGI Entertainment" Ірина Горова підказує підійти до вибору новорічного подарунку креативно: "Найцінніший презент — це річ, створена своїми руками".

Популярне: Вагітна Лілія Ребрик відправилася на шоппінг, ви будете в захваті від її вибору

Пофантазувати пропонує і шоумен, продюсер Євген Фешак: "Є шикарний варіант. Він і красивий, і практичний. Зробіть своїми руками салат "Олів'є". Його точно ніхто нікому не подарує, бо він або зіпсується, або його з'їдять одразу за святковим столом".

А от співак Арсен Мірзоян радить подарувати квартиру. Такий презент точно ніхто не захоче передарувати.

Ведуча Таня Татарченко пропонує підійти до вибору презента із душею: "Подаріть те, що самі хотіли б отримати. Або просто зайдіть у торговий центр із думками про цю людину, і подарунок вас сам знайде!".

І тільки Анатолій Анатоліч голосує за не потрібні подарунки: "Я "за" не потрібні подарунки, бо потрібні я і сам куплю".


Співак OMUT​ вважає, що варто покласти під ялинку іменні … труселя: "Це й оригінально, і позитивно, і феєрично. А якщо серйозно, то можна присвятити пісню дорогій для тебе людині".