«По-багатому»: Жанна Бадоєва показала святкове фото з чоловіком на острові

31/12/2017     Автор: Ігор Нагорний
«По-багатому»: Жанна Бадоєва показала святкове фото з чоловіком на острові

Відома телеведуча Жанна Бадоєва, здавалось, після дев'ятирічного шлюбу з Аланом Бадоєвим, не збиралась шукати нових стосунків, втім, все-таки закохалась у українця, який мешкає в Італії — Василя Мельничина і з 2014 року пара одружена і досі тішить шанувальників неймовірно ніжними романтичними стосунками, передає Корупція.Стар

Так, Жанна час від часу ділиться світлинами з коханим, а днями показала зворушливе та яскраве фото з Василем: на світлині пара сидить за столом, сміючись з якогось жарту.

Популярне: Ольга Сумська здивувала татуюванням на все тіло

 

 

 

Всегда этот день особенный для меня! Твой день рождения!!!!!! Каждый год я желаю тебе много всего( и этот год не исключение), но каждый раз я покупая тебе подарок в этот день, спрашиваю себя, а за что же мне такой подарок в твоём лице))))))) это же так сложно жить со мной!!!!! И каждый раз понимаю, что ты мой приз, награда, медаль, шоколадка, батарея……)))))))) я тебя очень люблю и сил и здоровья и терпения тебе мой дорогой))))) будь счастлив( я помогу)….. p.s. И сделай лампочку в ванной…. убью?❤️??❤️????

Публикация от Zhanna Badoeva — Жанна Бадоева (@zhanna_badoeva)