Наталя Валевська здивувала шанувальників відвертим декольте

31/12/2017     Автор: Яна Романська
Наталя Валевська здивувала шанувальників відвертим декольте

Наталя Валевська поділилася кадром зі свіжої передноворічної фотосесії на своїй сторінці в Інстаграме. Підписала вона його так: «Скоро Новий рік! Я вже знаю в Якій сукні буду його зустрічаті. », передає Корупція.Стар.

На фото співачка відображена в відвертому білій сукні з відкритими плечима і декольте, розшитому паєтками. Груди Наталії виявилася у всіх на виду і тепер шанувальники, особливо їх чоловіча половина, не можуть відірвати очей від нового Селфі артистки.

Популярне: Вагітна Лілія Ребрик вирушила на шопінг, ви будете в захваті від її вибору

У коментарях Валевської написали про те, що вона надзвичайно красива дівчина і обдарували безліччю інших приємних компліментів.
 

Скоро Новий рік ! Я вже знаю в якій сукні буду його зустрічати . Дякую салону «Мадонна» ??? Натхненна фото сесія , що відбулася в салоні вечірньої моди “Мадонна» Київ вул.Саксаганського ✨? Сукні коштують від 1000 грн до 25000 грн . Леді?та джентльмени, що готуються до Нового року ?терміново на сайт madonna-salon.com.ua Доречі, для маленьких принцес теж є дещо ?? Дякую ?за чудовий час Nataliya Sunshine Ваш салон чудовий ? також дуууже дяякую??? @lifechudo Мариночку Марина Хмеловская за те, що познайомила з таким прекрасним місцем , справжній жіночий рай ? Дякую за мій образ Анастасия Гарбаренко моєму топ-стилісту ?та адміністратору Мария Буряк #валевська #новийрік #фотосесія #valevskaya #сукні #вечірнісукні #салонвечірніхсуконькиїв #салонмадонна #твоясукня #вечірнясукня #новорічневбрання #mood #followme #instagram #girl #артист #valevskayashow #valevskayacom

Публикация от VALEVSKAYA ?SINGER?PRESENTER• (@valevskaya_com)