Новини про зірок
Подобається

Майлі Сайрус розповіла про поповнення в сім’ї

31/12/2017     Автор: Яна Романська
Майлі Сайрус розповіла про поповнення в сім’ї

Майлі Сайрус зробила днями заяву, дуже зраділи її шанувальників. Вона зізналася, що в наступаючому році в їх сімействі очікується поповнення. Фанати буквально засипали співачку привітаннями, адже її прихильники вже давно мріють, коли ж 25-річна співачка нарешті народить дитину від Ліама Хемсворт, з яким вона почала зустрічатися вже 9 років тому, і сперечаються, на кого буде схожий дитина, передає Корупція. Стар.


На жаль, шанувальникам Майлі довелося пережити жорстоке розчарування. Виявилося, що мова йде зовсім не про вагітність Сайрус. Насправді Майлі, пристрасна любителька тварин, вирішила додати ще одного пса до цілої когорти які вже живуть у неї вдома. Що ж стосується серйозного тону, яким було зроблено вищевказану заяву, то дивуватися йому не доводиться адже Сайрус відноситься до собак не менше трепетно, ніж батьки до своїх дітей. Нещодавно, наприклад, Майлі похвалилася новим татуюванням на честь одного зі своїх улюбленців піт-Булля Мері Джейн: її портретом вона прикрасила свою ногу.

Популярне: Вагітна Лілія Ребрик вирушила на шопінг, ви будете в захваті від її вибору

Що ж стосується відносин з Хемсвортом, то хоча Майлі і визнавалася не раз, що її пов'язує з Ліамом глибоке і сильне почуття, їхнього весілля в найближчим часом навряд чи варто чекати. У Сайрус просто немає на це часу: вона записує нову музику, час від часу з'являється на телешоу Voice. І до того ж, хотіла б в цьому році отримати роль в якому-небудь фільмі ….