Новини про зірок
Подобається

«Коли чоловік любить дружину, це видно по ній»: Володька з «VIP-Тернопіль» показав свою дружину. Танька їй напевно заздрить

31/12/2017     Автор: Яна Романська
«Коли чоловік любить дружину, це видно по ній»: Володька з  «VIP-Тернопіль»  показав свою дружину. Танька їй напевно заздрить

Тарас Стадницький талановитий молодий актор, відомий більше як Володька. Простий хлопець із села, що пробив  дорогу до популярності своїми жартами. Тарас бережно ставиться до своєї сімї, тому не часто з'являється з дружиною на світських вечірках. Здивовані? Так, Тарас одружений, і дружина не Танька, з якою він грає пару у комедійних проектах,  передає Корупція.Стар.


Актор родом з Львівської області, дитинство проходило у селі, як говориь сам Тарас: 

"Село дало різноманіття людських емоцій. Там сваряться, б'ються, заздрять, обмовляють, працюють, ходять на танці. У селі люди щасливіші. Живуть сьогоднішнім днем і цінують його."

 

Він любить своє село, свою команду і дуже вдячний шанувальникам, що підтримують його. Бідне життя на селі навчило шанувати сім'ю.

 

"Виходжу з хати – на одній нозі висить одна дитина, на другій – друга. Говорять: приходь скоріше. Це мене завжди вертає додому." 

Своє сімейне щастя Тарас не виставляє на публіку. Тому рідко можна зустріти його з дружиною на світському рауті. Дружина Ірина працює програмістом, але зараз у декретній відпусці. Виховують з Тарасом двох донечок: Олесю та Любов. 

"Коли чоловік любить дружину, це видно по ній. Її зсередини аж розпирає"

На нинішньому етапі для моєї дружини велике щастя, коли насмажу їй сковорідку картоплі, поставлю кефір і лишаю на самоті. Вона може відпочити."

Популярне: Вагітна Лілія Ребрик відправилася на шоппінг, ви будете в захваті від її вибору

Тарас сам зізнається, що "помірний жмот". Завжди боїться витратити забагато. Бо є страх із дитинства, що може не бути грошей. Він не такий сільський хлопець як здається на перший погляд, тому що знає і вміє добиватись своїх цілей.