Новини про зірок
Подобається

Три новорічні традиції Катерини Кухар і Олександра Стоянова

30/12/2017     Автор: Яна Романська
Три новорічні традиції Катерини Кухар і Олександра Стоянова

Одна з найяскравіших балетних пар поділилася своїми сімейними новорічними традиціями, яких вона дотримується вже багато років, передає Корупція.Стар.


За словами Катерини Кухар та Олександра Стоянова, ці маленькі традиції допомагають їм відчути смак свята і по-справжньому радіти Новому року.

Перша традиція

У новорічну ніч Катерина й Олекандр обов'язково танцюють спектакль "Лускунчик" в Національній опері України. Перформанс дарує відчуття свята не тільки глядачам, але й артистам. Цікаво, що саме цей спектакль поєднав серця подружжя.

Друга традиція

Щороку Стоянов і Кухар прикрашають ялинку новими іграшками, які привозять з інших країн.

"Коли ми вбираємо нашу новорічну красуню з дітьми, то вони завжди запитують: "А ця кулька звідки?". В цьому році ми купили новорічні іграшки в Голландії, у музеї Ван Гога з репродукціями його найлегендарніших картин. Дочка, якій виповнилося три рочки, обожнює коней і синій колір. Улюблені ялинкові іграшки — сині конячки. Старший син у нас дуже любить драконів, динозаврів. А ще у нас на ялинці обов'язково є балерини", — ділиться Катерина Кухар.

Популярне: Вагітна Лілія Ребрик відправилася на шоппінг, ви будете в захваті від її вибору

 

Третя традиція

І Катерина, й Олександр подумки загадують бажання під час бою курантів.

"Усе, що я загадую в новорічну ніч під бій курантів, обов'язково збувається. Важливо тільки правильно порівнювати бажане і можливе", — коментує Кухар.