Новини про зірок
Подобається

«Ровесники сміялись з мене через…»: Ані Лорак розповіла про своє непросте дитинство

30/12/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Ровесники сміялись з мене через…»: Ані Лорак розповіла про своє непросте дитинство

Ані Лорак розповіла про своє непросте дитинство, згадавши, як ровесники сміялися над нею через простий одяг, передає Корупція.Стар

Популярне: Три новорічні традиції Катерини Кухар і Олександра Стоянова

Зараз Ані Лорак — найуспішніша артистка, яку знають і люблять тисячі шанувальників в багатьох країнах. Вона любляча дружина і турботлива мама. Та й у фінансовому плані життя співачки склалося найкращим чином — зараз артистка не страждає від відсутності грошей. Однак так було не завжди. Про своє важке дитинство Кароліна говорить не охоче, проте в деяких інтерв'ю вона все ж торкалася цієї теми, зізнаючись, що деякий час жила в інтернаті. Але навіть після повернення додому, в звичайній школі Кароліну чекали нові випробування.

«Я кілька років жила і навчалася в інтернаті. Там було нелегко, часом зовсім, але у мене був порятунок — сцена, куди я рвалася і де про все забувала. І ось після смерті брата нам дають двокімнатну квартиру, і я з інтернату переходжу в звичайну школу, де вчуся два останні класи до випускного 9-го. Дівчатка-однокласниці мене не взяли. Висміювали мій убогий одяг, називали замазурою. Відповісти я не могла. Не тому, що була слабкою і беззахисною, ні.  У мене інший принцип: я не можу реагувати дурістю на дурість. Досі. Шок і образа були, але зовні виду не подавала і в перепалки не вступала принципово », — поділилася Лорак.

 

Сприймати Ані однокласники стали лише на випускному вечорі, коли вона багатьох підкорила своє красою і талантом — тоді вона виступала на святковому вечорі.

«І я виходжу — в білій сукні з рюшами, американською проймою (прекрасно його пам'ятаю!), На голові кучерики, на обличчі посмішка, очі горять. І всі з відкритими ротами слухають, і хлопці, і вчителі. Коли я спускалася зі сцени, мене оточило десятеро хлопців, і у всіх одне питання: «А зі мною станцюєш? ..» — розповіла Кароліна в інтерв'ю