Новини про зірок
Подобається

«Ми завжди утрьох»: А ви бачили чоловіка «української Анджеліни Джолі» Анни Саліванчук? Оце так красень

30/12/2017     Автор: Яна Романська
«Ми завжди утрьох»: А ви бачили чоловіка «української Анджеліни Джолі» Анни Саліванчук? Оце так красень

Анна Саліванчук — чарівна і дуже талановита молода актриса. Їй часто доводиться грати стерв на екрані, а яка ж вона насправді, передає Корупція.Стар.

Анна родом з Шепетівки, Івано-Франківської області.Там дівчина з відзнакою зікінчила навчальний заклад і поступила в Київський інститут імені Карпенка-Карого. Молода і харизматична дівчина завоювала не лише українського глядача, вона також знімається і за кордоном.

Анні часто доводиться грати жінок з непростим характером, що плетуть інтриги і заради грошей здатні на все. Але насправді це дивовижна жінка: любляча мати і дружина. Сама акторка зізнається, що хотіла зіграти хоч раз якусь іншу роль: 

" Я часто граю негативних персонажів. Кажуть, у мене зовнішність така… Хоча зав­ж­ди мріяла зіграти жінку, яка плаче, яка хоче, щоб її пожаліли. Я ще ніколи не грала закохану жінку і кохану взаємно. Якщо й випадає нагода зіграти закохану, мене у фільмі не люблять."

Справедливу і принципову Анна Саліванчук не дуже полюбляють її колеги. За правду в очі і інколи різкі висловлювання до неїставляться з пересторогою. 

"Я людина, якій складно вижити у нашому світі, бо завжди кажу правду. За це мене багато хто не любить. Іноді, щоб не брехати, доводиться мовчати."

Популярне: Вагітна Лілія Ребрик відправилася на шоппінг, ви будете в захваті від її вибору


Та по за роботою Анну завжди чекає її сімя: 

 

" Мій син – найбільше щастя, як і для кожної мами її дитина. Я хотіла народити сина, точніше, знала, що у мене буде син. Я була впевнена, що спочатку у мене буде хлопчик. Коли прийшла на УЗД і мені сказали, що у мене буде дівчинка, я їм відповіла: “Ні, ви щось плутаєте. У мене там мужик сидить”. "

 

"Моя сім’я – я, чоловік і наш син. Ми завжди утрьох. У нас навіть з чоловіком і весілля, як такого, не було – тільки ми з ним і наші батьки. З друзями рідко бачимося. Наче у своєму світі живемо."