Новини про зірок
Подобається

«Зібралася на сцену і знову…»: Євгенія Власова особисто розповіла як потрапила до реанімації

29/12/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Зібралася на сцену і знову…»: Євгенія Власова особисто розповіла як потрапила до реанімації

Наприкінці листопада співачка перенесла важку операцію, передає Корупція.Стар

Популярне: Найгармонійніша пара! Тільки погляньте на чоловіка Олени Кравець. Чому вона приховує цього красунчика?

Українська співачка Євгенія Власова, яка наприкінці листопада потрапила до реанімації, вперше після операції прокоментувала цю подію.

Так, артиста вийшла до прямого ефіру у Instagram, під час якого розповіла шанувальникам, як наразі почувається та що з нею сталося.

За словами Власової, зараз все більш менш нормально. Про те, що відбувається у її житті, артистка говорить, що це певні уроки, які вона має засвоїти.

"Як я почуваюся? Як людина, яка завжди командувала своїм життям, а тепер розуміє, що хтось командує моїм життям. Я гадала, що вести здоровий спосіб життя, пити воду, не курити, гуляти, не спілкуватися з поганими людьми… Я думала, цього достатьно, щоб уникнути якихось моментів у житті, очистити своє поле. Я вважала, цього достатньо. Ці події, я впевнена, не просто так відбуваються", — сказала Євгенія.

Зірка пригадала, що у той день, коли потрапила до реанімації, вона займалася спортом, потім танцювала, а ближче до вечора їй стало зле.

"Цього вечора я займалася спортом, хоча мені було зле. Потім танцювала і ввечері я вже опинилася на операційному столі. Це дуже неочікувано. Це вдруге у житті, коли я була готова рванути до професії. Вперше було, коли я розлучилася. Перебісилася. Це 8 років тому було. І от зараз, коли, здавалося, відпочила від своїх моментів, зібралася на сцену і знову якесь випробовування", — поділилася Власова.

Також на думку виконавиці, вона сама у своє життя накликала нещастя.

"Я впевнена, що людина налаштовує себе на певний енергетичний ритм. Можливо, я сама привернула це в своє життя. Я люблю сама брати відповідальність за своє життя, хтось сказав би, що бог покарав, або зурочили. Вважаю, якщо це сталося, то мало бути так. Це не лише моє випробовування, але і для тих, хто мене любить", — розговорилася артистка.

Нагадаємо, що українська співачка Євгенія Власова, яка після важкої операції вісім років тому, пов'язаної з онкологічною хворобою, надовго зникла з великої сцени, наприкінці листопада знову опинилася в лікарні. Тоді їй зробили чотири операції. Власова знову опинилася в лікарні через наслідки хірургічного втручання і хіміотерапії.