Новини про зірок
Подобається

«Її тепер не впізнають навіть у рідному театрі»: Руслана Писанка у фіналі шоу «Зважені та щасливі» вразила струнким тілом

29/12/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Її тепер не впізнають навіть у рідному театрі»: Руслана Писанка у фіналі шоу «Зважені та щасливі» вразила струнким тілом

У фіналі шоу "Зважені та щасливі 7" глядачів очікувало багато сюрпризів, передає Корупція. Стар

Вчора відбувся фінал найвагомішого шоу України — "Зважені та щасливі 7". Вся країна побачила, як виглядають учасники, які 8 місяців тому вирішили почати нове життя.

Переможцем проекту стала сім'я Наталія Токарєва і Олексій Добрянський, а ось в домашньому схудненні першість дісталася родині Ліди і Олександра Бойко.

Але більше вразити всіх вдалося Руслані Писанці, яка схудла настільки, що її тепер не впізнають навіть у рідному театрі.

Руслана не підвела своїх шанувальників! Акторці та телеведучій вдалося вразити всіх результатом свого схуднення. За 8 місяців вона схудла на 42 кілограми. Зараз її вага становить 94 кг.

Завдяки проекту також збулася заповітна мрія Руслани — у фіналі шоу чоловік актриси Ігор Ісаков перед повним залом глядачів підхопив її на руки і закрутив.

Сам же Ігор схуд на 40 кілограм, зараз його вага становить 77 кг.

Популярне: Найгармонійніша пара! Тільки погляньте на чоловіка Олени Кравець. Чому вона приховує цього красунчика?