Новини про зірок
Подобається

Всі погляди були прикуті до декольте: Валевська нагадала про себе пікантним фото

29/12/2017     Автор: Ігор Нагорний
Всі погляди були прикуті до декольте: Валевська нагадала про себе пікантним фото

Наталя Валевська показала груди у відвертій сукні, передає Корупція.Стар

Навіть якщо й співачка Наталія Валевська планувала похизуватися своєю ялинкою, про неї ніхто не згадав, адже всі погляди шанувальників прикуті до відвертого декольте на новій світлині зірки у Інстаграмі.

Так, на фото Валевська позує біля прикрашеної ялинки у білій сукні з дуже глибоким та пікантним декольте, яке майже не тримає груди.

"Скоро Новий рік! Я вже знаю в якій сукні буду його зустрічати", — повідомила зірка фанатам. Ті, звісно ж, вибір схвалили і попросили не зупинятись на одній світлині.

 

 

Скоро Новий рік ! Я вже знаю в якій сукні буду його зустрічати . Дякую салону «Мадонна» ??? Натхненна фото сесія , що відбулася в салоні вечірньої моди “Мадонна» Київ вул.Саксаганського ✨? Сукні коштують від 1000 грн до 25000 грн . Леді?та джентльмени, що готуються до Нового року ?терміново на сайт madonna-salon.com.ua Доречі, для маленьких принцес теж є дещо ?? Дякую ?за чудовий час Nataliya Sunshine Ваш салон чудовий ? також дуууже дяякую??? @lifechudo Мариночку Марина Хмеловская за те, що познайомила з таким прекрасним місцем , справжній жіночий рай ? Дякую за мій образ Анастасия Гарбаренко моєму топ-стилісту ?та адміністратору Мария Буряк #валевська #новийрік #фотосесія #valevskaya #сукні #вечірнісукні #салонвечірніхсуконькиїв #салонмадонна #твоясукня #вечірнясукня #новорічневбрання #mood #followme #instagram #girl #артист #valevskayashow #valevskayacom

Допис, поширений VALEVSKAYA ?SINGER?PRESENTER• (@valevskaya_com)

 

#м1awards #третійелемент #valevskaya #valevskayacom

Допис, поширений VALEVSKAYA ?SINGER?PRESENTER• (@valevskaya_com)

Популярне: Найгармонійніша пара! Тільки погляньте на чоловіка Олени Кравець. Чому вона приховує цього красунчика?