Новини про зірок
Подобається

Винник відверто розповів про пам’ятне татуювання через нерозділене кохання

29/12/2017     Автор: Ігор Нагорний
Винник відверто розповів про пам’ятне татуювання через нерозділене кохання

Артист розвіяв чутки, якими обріс його пафосний образ, передає Корупція.Стар

Популярне: Найгармонійніша пара! Тільки погляньте на чоловіка Олени Кравець. Чому вона приховує цього красунчика?

Один з найпопулярніших українських музикантів Олег Винник напередодні Нового року дав відверте інтерв'ю, в якому зізнався, що його гонорар на новорічному корпоративі становить близько $ 60 тис.

Також артист зізнався, що одного разу в його житті мало місце нерозділене кохання, в пам'ять від якої у нього залишилася татуювання.

«Було колись, це була моя перша любов, вона і не знає про це до сих пір. А потім я зрозумів, що вона мене не любить, не розуміє взагалі, що я її люблю — і я тоді випалив цю татуху. І все. Я зав'язав з цим », — розповів він.

Для підтримки гарної зовнішності співак регулярно займається спортом, а також періодично накладає на очі лід. Однак здоровий спосіб життя не входить в конфлікт з тим, що він вживає алкоголь. З останнього він вважає за краще міцні напої — віскі і коньяк.

Неодноразово він чує прохання від шанувальників про те, щоб роздягнутися на корпоративі топлес. Однак він завжди відмовляється від таких пропозицій.

Коментуючи припущення про те, що розмір його гонорару за корпоратив становить $ 30 тис., Винник зазначив:

«Це була дуже маленька сума. За таку суму у мене за ніч було б корпоративів три-чотири. Я цього не люблю, але в цьому році я рівно в два рази підняв ціну. 60 тисяч доларів »