Новини про зірок
Подобається

Нереально схудла і прекрасна! Ось як змінилася Раміна Есхакзай після розставання з Козловським, і хто це їй такі букети дарує?

29/12/2017     Автор: Ігор Нагорний
Нереально схудла і прекрасна! Ось як змінилася Раміна Есхакзай після розставання з Козловським, і хто це їй такі букети дарує?

Після розставання з Віталієм Козловським, якого вона сама і покинула, Раміна Есхакзай розповіла, що у них були занадто різні погляди на життя. І взагалі модель просто була не готовою до зміни сімейного статусу, передає Корупція.Стар

Популярне: «Її тепер не впізнають навіть у рідному театрі»: Руслана Писанка у фіналі шоу «Зважені та щасливі» вразила струнким тілом

Всі ЗМІ та шанувальники бурхливо обговорювали кінець роману пари, а зірки ще більше підігрівали цікавість своїми заявами. 

Якщо проаналізувати профіль Раміни в Інстаграмі, то одразу ж помітно як вона схудла і стала ще гарнішою, змінивши навіть стиль одягу. Відтепер зірка виглядає розкішно і елегантно, а які сукні вона демонструє!

Також варто відзначити, що на декількох фото Раміна позує з розкішними букетами, невже вона так швидко знову закохалася і забула про Віталія Козловського?

Хочу себе это ? пошить на заказ, т.к это мало в бюсте ? Мне понравились ваши обсуждения под видео, где я в золотом платье… Судя по комментариям, у большинства девчонок проблемы с лишним весом, или они не видели действительно ЛИШНИЙ вес, если во мне его узрели ? О чем болит, тот о том и говорит, как говорится #2017 #2018 #christmas #christmastree #christmaseve #christmastime #christmas2017 #christmas2018 #christmasparty #christmaslights #holidays #holiday #winter #xmas #green #christmastree #family #snow #merrychristmas #happynewyear #newyearseve #newyearsday #newyear #newyears #newyears2018 #bye2017 #instagramanet #instatag #hello2018

Публикация от Ramina Eskhakzai Official (@raminalalala)