Тренди
Подобається

ТОП-7 крутих ідей манікюру, які стануть хітами 2018 року

28/12/2017     Автор: Яна Романська
ТОП-7 крутих ідей манікюру, які стануть хітами 2018 року

Цей манікюр підійте і для новорічної туси!

Світові майстри манікюру вирішили потішити модниць та назвати 7 найкрутіших дизайнів, які стануть популярними у 2018 році. Але ми впевнені, що ти не зможеш втриматися та спробуєш новинки вже зараз, передає Корупція.Стар.

Темно синій

Це ідеальний колір для зими. До речі, він більше пасуватиме до коротких нігтів.


 
Мінімалізм

Краще – менше – це б’юті-девіз наступаючого року. Обери улюблений тон для покриття та додай до нього декілька елементів декору. Цього буде достатньо.


 
Блиск і сяйво

Ну яка ще пора може бути найбільш підходящою для глітеру? Але якщо для тебе цього забагато, то виділити блиском один ніготь. Ти в будь-якому разі будеш у тренді.

Нейтральний

Нюд завжди в моді, адже це класика. Запам’ятай та користуйся!

Популярне:Знаменитості, що замилували мімішними зимовими фото

 
Камені

Камені всюди: у волоссі, на одязі, а тепер настала черга й нігтів. Попереджуємо, це варіант для сміливих та екстравагантних. Якщо підходить, то не вагайся та записуйся до свого майстра.


 
Металік і хром

Цей тренд популярний у цьому році, але й у наступному він стане ознакою стилю. Зроби нюдову основу, а поверх неї нанеси різні відтінки, в тому числі і металік.


 
Абстракція

Геометричні фігури рулять! Трикутники, кола, лінії та квадрати – вони зроблять тебе зіркою будь-якого колективу. Але обов’язково виділи їх яскравими відтінками.