Новини про зірок
Подобається

Світлана Лобода розповіла, що її «партнером стала людина, яку вона дуже любить»

28/12/2017     Автор: Яна Романська
Світлана Лобода розповіла, що її «партнером стала людина, яку вона дуже любить»

Напередодні Нового року, 31 грудня вийде найочікуваніший спецвипуск тревел-шоу "Орел і Решка",  ведучими якого стали LOBODA і Олександр Ревва, передає Корупція.Стар.


У передноворічному Будапешті ця парочка покаже, як взяти від столиці Угорщини максимум драйву і вражень!

Також Світлана Лобода розповіла про роботу зі своїм партнером по проекту "Орел і решка" Олександром Ревою: "Моїм партнером стала людина, яку я дуже люблю, мій великий друг Саша Рева. Впевнена новорічний випуск з нашою участю стане чудовим подарунком усім шанувальникам проекту. А далі… хто знає, які вас чекають сюрпризи. Нехай все вирішить орел і решка", – говорить співачка.

Популярне: Вагітна Лілія Ребрик відправилася на шоппінг, ви будете в захваті від її вибору

"Не дивлячись на шалену зайнятість на гастролях, я із задоволенням погодилася стати ведучою проекту "Орел і решка". По-перше, це культовий проект мого продюсера Нателли Крапівіної і її команди Teen Spirit. По-друге, це така пригода, яку в житті повинен спробувати кожен. Адже запланувати відпочинок і жити за сценарієм так просто. А ось якщо твоя доля в руках монетки – це дуже в дусі Лободи. Я люблю ризик, а "Орел і решка" – це справжній виклик самому собі", – розповіла Лобода.