Новини про зірок
Подобається

Ірина Білик показала дитячі фото з садочка

28/12/2017     Автор: Яна Романська
Ірина Білик показала дитячі фото з садочка

Популярна співачка Ірина Білик, учасниця грандіозного фільму-концерту "Велика новорічна пригода", який вийде в ефірі головного телеканалу країни, каналу "Україна", 31 грудня о 20:00, розповіла, чому їй довіряли роль Снігуроньки на новорічних ранках у дитячому садку, передає Корупція.Стар.


За словами співачки, їй неодноразово діставалася роль внучки Діда Мороза завдяки високому зросту. "Я була найголовнішою на святі – Снігуронькою. Всі діти були зайчиками, білочками, а я була найвищою, тому мені довіряли роль Снігуроньки, і не раз. Мама шила мені з поролону спідницю, корону, добре це пам'ятаю. До речі, тоді дуже снігові були зимові вечори, зараз снігу не так багато. Пам'ятаю, як мама також пришивала мені балабончики до поролонових чобітків", – поділилася спогадами співачка.

Популярне: Вагітна Лілія Ребрик відправилася на шоппінг, ви будете в захваті від її вибору

Ірина Білик також розповіла, що саме вона вручала новорічні подарунки дітям зі своєї ж групи. "Дід Мороз стояв біля мене, видавав мені подарунки, а я вже роздавала їх дітям з власної групи. Можете собі уявити, з яким обличчям я їх видавала? (Сміється). Мовляв, я ось тут поруч з Дідом Морозом, я найкрутіша і найголовніша", – додала вона.