«Хто кого!»: Оля Полякова і Катерина Осадча вийшли в світ у червоних сукнях

28/12/2017     Автор: Яна Романська
«Хто кого!»: Оля Полякова і Катерина Осадча вийшли в світ у червоних сукнях

У Києві відбувся показ першої української секс-комедії "Свінгери". В кінотеатрах стрічка стартує 1 січня, передає Корупція.Стар.


Першими побачити "Свінгери" на прем'єру прийшли зірки шоу-бізнесу. DZIDZIO привітав Олю Полякову з кінодебютом величезним букетом. Співачка відвідала прем'єру у вечірній червоній сукні зі шлейфом. Зірка була не одна, а разом з чоловіком, який намагався не привертати до себе уваги і тримався осторонь від зіркової дружини.

Зйомки в комедії "Свінгери" стали справжнім викликом для Олі Полякової, адже сценарій передбачав не тільки комічні діалоги, а й відверті сцени з партнерами.

Даша Астаф'єва згадала подробиці зйомок сцени сексу з молодим актором Любомиром Валівцом. "Наш перший дубль був дуже довгим. Я вже і текст сказала, і всі рухи зробила, і все думала: "Ну, коли скажуть "стоп, знято!"? Зрештою, режисер командує "стоп" і каже: "Все було не так, як потрібно, але всі так захопилися видовищем, що ніхто не хотів це зупиняти", – говорить Даша.

Популярне: Вагітна Лілія Ребрик відправилася на шоппінг, ви будете в захваті від її вибору

Катя Осадча відвідала прем'єру в лаковій червоній сукні від українського бренду GASANOVA, вартістю п'ять тисяч гривень. Свій стильний наряд ведуча доповнила чорним кашкетом.