Новини про зірок
Подобається

«Після весілля в фільмі…»: Як екранний роман Михайла Пшеничного і Любави Грешнової переріс в сімейне життя

27/12/2017     Автор: Яна Романська
«Після весілля в фільмі…»: Як екранний роман Михайла Пшеничного і Любави Грешнової переріс в сімейне життя

Молодий і талановитий український кіноактор Михайло Пшеничний, відомий за серіалами «Будинок з ліліями», «У полоні обману» і «Місяць», передає Корупція.Стар.


Актор народився в серпні 1989 року в Києві.  Його родина не була причетна до світу театру або кінематографа, проте акторська професія манила молодого Михайла давно. Активному юнаку подобалося бути в центрі уваги, ще зі шкільної парти він грав на сцені і підробляв ведучим.

Після школи Михайло вступив до Київського університету імені Карпенка-Карого, де навчався на курсі народного артиста СРСР Юрія Мажуги. А вже після закінчення університету і почався творчий і артистичний шлях Пшеничного.

Так, як життя Михайла це сцена та постійні зйомки, свою другу половинку він занайшов на знімальному майданчику. Коханою дружиною Пшеничного стала відома актриса  з українським корінням Любава Грешнова. Любовна іскра пробігла не миттєво, актори вчились разом у Києві, та нічого романтичного тоді між ними не було.  Але доленосний фільм "Наречена мого друга" звела два рідні серця.  Та перш ніж жити разом вони обвінчались на екранні. 

Популярне: Знаменитості, що замилували мімішними зимовими фото

Актор зробив пропозицію майбутній дружині, на березі океану, коли вони разом відпочивали в жаркій Домінікані. Михайло Пшеничний запланував романтичну пропозицію і витратив частину відпустки на пошук відповідного місця і білого одягу.  Михайло покликав Любаву на узбережжя, а сам з'явився в білому костюмі, дівчина зрозуміла причини постійних поїздок.

Був у освідчені і комічний момент. Під час самої урочистої частини — дарування обручки — пару накрило хвилею. Любава навіть злякалася, що майбутній чоловік втратить обручку. Зараз молоде подружжя виховує маленького синочка.