Новини про зірок
Подобається

«Чому я заміж не виходжу і дітей не народжую…»: Астаф’єва відверто розповіла про заручини з коханим і весілля

27/12/2017     Автор: Яна Романська
«Чому я заміж не виходжу і дітей не народжую…»: Астаф’єва відверто розповіла про заручини з коханим і весілля

Влітку цього року артистка мала відсвяткувати заручини з коханим у Чорногорії, передає Корупція.Стар

Популярне:  Алла Мазур разом зі своїм улюбленцем прикрасила новорічний номер глянеця

Співачка Даша Астаф’єва, яку вигнали з зали суду, де сьогодні судили її нареченого Артема Кіма, вперше розповіла про заручини та зірване весілля.

Як зізналася виконавиця журналісту ТСН, коханий освідчився їй влітку цього року. У серпні пара мала летіти до Чорногорії, святкувати заручини. Проте Артема просто в аеропорті "Бориспіль" затримали і одразу посадили під домашній арешт.

У вересні цього року закохані планували відгуляти весілля, однак не судилося.

"Мене всі запитують, чому я заміж не виходжу і дітей не народжую? Я хочу, але не можу", — сказала Даша.

За словами Астаф’євої, протягом п’яти місяців Артем жодного разу не виходив на вулицю – не порушував розпорядження суду. Артистка зізналася, що зараз вона єдина, хто заробляє гроші у родині.

Окрім того виконавиця поділилася, що за весь цей час її наречений схуднув на 7 кілограмів через стрес.

Нагадаємо, що сьогодні, 27 грудня, у Солом’янському районному суді вирішувалася доля нареченого співачки Даші Астаф’євої, бізнесмена Артема Кіма.

У серпні цього року Кіма затримали детективи НАБУ разом із спеціальною антикорупційною прокуратурою. Його підозрюють у розкраданні державних коштів на суму майже 27 млн грн при тендері на закупці техніки

Ця справа тягнеться від 2012 року. Тоді директором Южноукраїнської АЕС був батько Артема, Віссаріон. Сам же Кім на підприємстві офіційно не працював. Батько Кіма проходить у справі як свідок, а сам Артем — як підозрюваний. 

Артема Кіма називають співорганізатором проведення тендера, у результаті якого було незаконно розтрачено майже 27 млн грн державних коштів.