Новини про зірок
Подобається

«Аніта — ім’я від народження…»: Зірковий тренер Луценко відверто про особисте життя

27/12/2017     Автор: Яна Романська
«Аніта — ім’я від народження…»: Зірковий тренер Луценко відверто про особисте життя

Аніта Луценко вирішила розповісти своїм передплатникам трохи більше про себе, написавши кілька невідомих раніше фактів зі своєї біографії, передає Корупція.Стар

Популярне: Алла Мазур разом зі своїм улюбленцем прикрасила новорічний номер глянеця

"Аніта — ім'я від народження, це не псевдонім. Не любила своє ім'я до років 16. Зараз мені 33 роки. До речі, зараз відчуваю себе красивіше і щасливіше, ніж в будь-якому іншому віці! Ріст — 169 см! 3 негативного група крові. До вагітності частенько здавала кров ", — почала Аніта свої розповіді про себе.

Червоні дипломи, вміння малювати і любов до різних стрижок: Аніта Луценко поділилася невідомими фактами про себе

"У мене 2 червоних" фізкультурних "диплома + мільйон курсів та тренінгів в усіх сферах і в різних країнах. Я вважаю, що якщо хочеш бути хорошим тренером і не нашкодити, то вища освіта обов'язкова. У мене є старший брат — Антон. Я по життю — експерементатором і генератор ідей! Люблю пробувати все на собі і робити свої висновки ", — продовжила Луценко.

Червоні дипломи, вміння малювати і любов до різних стрижок: Аніта Луценко поділилася невідомими фактами про себе

"Я захоплювалася плаванням, дайвінгом, батутом, скелелазінням, картингом, фітнесом, тренажерним залом, пилоном, йогою, танцями! З їжі: люблю поїсти дуууже смачно і особливо устриці з шампанським. Я не вегетаріанка — ПОКИ, але була 3 місяці сироїдкою. Я люблю подорожувати, дуже багато об'їздила і дуже легка на підйом, у мене навіть на полиці лежить ідея свого телевізійного тревел-шоу (треба запатентувати б), — зізналася ведуча.

"Я люблю писати картини маслом. Якось це по-жіночому для мене. Заспокоює. Хоча раніше моїм захопленням були портрети олівцем (я вчилася в художній школі). Я вірю в любов і що це найголовніше в житті. Я обожнюю міняти стрижки і колір волосся — це прям мій фетиш, наркотик, моє натхнення, для мене це просто волосся, яке відростає. Я обожнюю ЧИТАТИ! Я завжди щось читаю чи слухаю! Ненавиджу мити посуд і у мене "клаустрофобія" на будь-яке обмеження моєї волі . У зв'язку з нинішньою професією, люблю пробувати всі процедури для схуднення і формувати свою думку ", — написала Аніта.

"Я проти спортивного харчування, до речі, і сильно накачаних дівчат (якось це не природно як на мене). Мрія — написати лист Річарду Гіру і Джулії Робертс (що написати, поки не придумала), а ще — навчитися лікувати людей руками" , — підсумувала Аніта Луценко.