Новини про зірок
Подобається

Бабкін відверто поділився про найголовніші речі в його житті

26/12/2017     Автор: Яна Романська
Бабкін відверто поділився про найголовніші речі в його житті

Неймовірно душевний і щирий артист Сергій Бабкін розповів про найголовніше своєму таланті, передає Корупція.Стар

Популярне: «А де ви були раніше?»: Як виглядає та чим займається дружина Скрябіна після його смерті

Незважаючи на те, що Сергій Бабкін активно гастролює по Україні, грає в театрі і пише вірші, своїм головним талантом він вважає вміння бути хорошим батьком.

«Найголовніший мій талант — це батьківство і шлюб. Дуже цікавий і неймовірно безмежний. Його потрібно розвивати в собі і збагачувати. Над ним потрібно постійно працювати. Ніякі інші таланти, вміння і захоплення не зрівняються з ним. Це людський талант, який стоїть на першому місці — подружжя та батьківство», — говорить Сергій Бабкін.

Ще одна важлива пристрасть в житті співака — це написаня віршів. Деякі з них Сергій відправляв в смс своїй дружині Сніжані, а вона зібрала їх до друку та випустила книгу.

«Я люблю писати вірші. Знову ж сказати «люблю писати вірші» неправильно, просто вони є, вони з'являються як заримовані думки у віршованій формі. Я відразу розумію, що це не пісня, — це вірш. Він за розміром буває різний, коротенький, в 4 рядки. Одного разу Снєжка випустила книжку смс-віршів. Я їй вірші у формі смс, а вона це все збирала, потім зробила маленьку книжечку. Книжка розійшлася, її розкупили. Другий тираж ми не робили, але зараз я так припускаю, що збирається матеріал на наступну книжечку віршів », — розповів музикант.

Нагадаємо, що недавно в Будинку кіно Сергій Бабкін зібрав аншлаг на свій легендарний «Квартирник», який пройшов в потоці питань-відповідей. Цікаво, що музикант вийшов до своїх шанувальників босоніж. На сцені був максимально комфортний для Бабкіна антураж, відповідний стану його душі: килим, лампа і дві гітари.