Новини про зірок
Подобається

Він був такий молодий! Не стало одного з найактивніших українських музичних продюсерів

25/12/2017     Автор: Яна Романська
Він був такий молодий! Не стало одного з найактивніших українських музичних продюсерів

Не стало одного з найактивніших українських музичних продюсерів, передає Корупція.Стар.


Відомий український продюсер Олександр Ягольник повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі про смерть колеги, знаменитого продюсера і імпресаріо Віктора Розпусного. Останньому було 44 роки. Його не стало 20 грудня. Причина смерті — розрив тромбу.

Одним з найбільших досягнень Розпусного на українській сцені — став рекорд з восьми аншлагових концертів поспіль Філіпа Кіркорова в Палаці «Україна». Лише через приблизно 15 років, в цьому році Тіні Кароль вдалося повторити цей рекорд.

«Віктор жив один, його знайшов вранці батько. Згідно із заповітом, його поховали в селі батьків на Київщині », — розповідає Ягольник.

У планах Розпусного було привезти в Україну культові групи U2 і Metallica, переговори з якими були вже на фінальній стадії. Крім того він мав намір зробити фестиваль зірок Сан-Ремо 80-90-х в столичному Палаці Спорту і вів переговори з менеджерами Роббі Вільямса.

Популярне: Знаменитості, що замилували мімішними зимовими фото

Разом з роботою в шоу-бізнесі Розпусний був зайнятий в будівельно-девелоперському бізнесі. У школі він був однокласником російської співачки Наташі Корольової, служив снайпером в Чечні, де потрапляв в полон до ворогів.

«Відхід з життя Віктора Розпусного це дуже серйозна і непоправна втрата української шоу-індустрії і гастрольно-концертного ринку країни. Це мінус одні унікальні мізки і полум'яне серце патріота, який мріяв свою країну Україну зробити кращою і сучаснішою », — пише Ягольник.