Новини про зірок
Подобається

«Весільного танцю не буде»: Ігор Кузьменко відверто про свою наречену і їхні стосунки з Могилевською

25/12/2017     Автор: Яна Романська
«Весільного танцю не буде»: Ігор Кузьменко відверто про свою наречену і їхні стосунки з Могилевською

Були розбіжності, але вона все зрозуміла: Ігор Кузьменко зізнався, які стосунки були в його нареченої з Могилевською, передає Корупція.Стар

Популярне: Наталя Могилевська планує подорож до Індії і знову хоче закохатись

Відомий український танцюрист Ігор Кузьменко в одному зі своїх інтерв’ю розповів, що під час проекту «Танці з зірками 2017», в якому він з Наталею Могилевською переміг, його наречена активно спілкувалася зі співачкою. Про це Кузьменко розповів в інтерв’ю для програми «Світське життя»,

На танцювальному проекті Наталію неодноразово запитували про її стосунки з партнером на паркеті, однак лише зараз стало відомо, що Ігор має наречену. За його словами, через участь у танцювальному шоу «Танці з зірками» вони своє весілля перенесли.

«Були у нас деякі розбіжності з моєю дівчиною, але вона все розуміла, вона мене підтримувала», – поділився Ігор.

Він також додав, що познайомив свою кохану з Наталією.

«Вони з Наталею дуже добре дружать. Вона ж повинна була знати, з ким я проводжу час з ранку до вечора кожен день»,– наголосив танцюрист.

Незважаючи на тимчасові непорозуміння з нареченою під час проекту, вони все ж планують весілля. Як зізнався Ігор, вони не планують танцювати весільний танок.

«Ми дуже багато весільних танців ставимо нашим друзям і танцюристам. Оскільки я і моя дівчина займаємося танцями, тому власного весільного номеру з нашого боку не буде», – додав Ігор.