Новини про зірок
Подобається

«Кошовий при смерті, піна з рота і…»: Новий розіграш від Кварталу приголомшив Мережу. Кого ж так?

25/12/2017     Автор: Яна Романська
«Кошовий при смерті, піна з рота і…»: Новий розіграш від Кварталу приголомшив Мережу. Кого ж так?

Студія "95 Квартал" відома своїми розіграшами. І цього разу під прицілом опинився хороший друг Володимира Зеленського і Євгенія Кошового Ігор Ласточкін, передає Корупція.Стар.


Кошовий запросив Ласточкіна провести разом корпоратив за містом. Звичайно Євгеній вже чекав ведучого у ресторані і запропонував підкріпитися перед роботою. Але не тут то було, страва запропонована зіркам шоу-бізнесу була незвичайною. Риба "фугу" — одна з найнебезпечніших страв світу, котру дуже полюбляють у Японії. Ласточкін  сильно сумнівався, пробувати рибу чи ні:

"Я з'їм лише один шматочок. Типу у мене яйця, але вони дуже маленькі".

 

Ігор попробував рибу, але також телеведучого здивувала і ціна страви — 8 тисяч. Але ж заплатив Кошевий. По дорозі за місто у Кошового починаються галюцинації і кидає в піт. Ласточкін починає помітно нервувати, тай і Жека потроху втрачає контроль за кермом.

Популярне: Знаменитості, що замилували мімішними зимовими фото

Далі ще динамічніше, друзі потрапляють до місцевого ветеринара. Кошовий присмерті у нього йде піна з рота, а швидка допомога так і не їде. Вони вирішують вести Кошового до лікарні самостійно і тут їх зустріли друзі з кварталу.

Ігор Ласточкін у цей день міг двічі посивіти, але "кварталівці" лише зробили з нього дурачка.