Тренди
Подобається

5 вправ для тих, хто лінується йти в спортзал

25/12/2017     Автор: Яна Романська
5 вправ для тих, хто лінується йти в спортзал

Худнути легко! Ми знайшли 5 вправ для тих, кому ліньки йти в спортзал та для тих хто хоче худнути не встаючи з ліжка, передає Корупція.Стар.


Зайва вага є проблемою багатьох людей. Найчастіше, причиною цього є неправильне харчування і відсутність фізичних вправ.


Навіть ледачий може схуднути, але для цього, в будь-якому випадку, прийдеться докласти зусиль і без фізичних вправ тут не обійтися.


Слід пам'ятати! Якщо зайва вага пов'язана з різного роду захворюваннями, слід звернутися до дієтолога, щоб він підібрав індивідуальну дієту, що не принесе шкоди вашому здоров'ю.

1 вправа
Ляжте на спину, зігніть ноги і поставте п'яти якомога ближче до сідниць. Спираючись на ступні і плечі, піднімайте таз якомога вище і опускайте назад на диван. 3 підходи по 15-20 разів.

Популярне:Знаменитості, що замилували мімішними зимовими фото

2 вправа
Лежачи на спині, підніміть ноги і упріться ними в стіну. Кут в колінах близько 90 °. Треба лягти досить близько до стіни, а ступні поставити ширше плечей. Руки покладіть вздовж тулуба. Спираючись на плечі, руки і ступні, постарайтеся відірвати таз від дивана і підняти його якомога вище. П'яти впираються в стіну, в момент підняття таза можна перейти на шкарпетки. 3 підходи по 5-7 разів.

3 вправа
Станьте на коліна, руки (в широкому положенні) на підлогу. На вдиху опускайте грудну клітку максимально близько до підлоги / матрацу. На видиху піднімайтеся вгору, випрямивши руки. Відразу після чого, залишаючись в упорі на одній руці, другою потягніться до стелі. Акуратно поставте руку назад і повторіть те ж саме іншою рукою. Під час вправи варто тримати спину прямо, прес повинен бути напружений, плечі опущені і не притискатися до вух.


4 вправа
З положення сидячи поставте долоні на ліжко за спиною, потім, спираючись на руки, треба зробити так, щоб тіло утворило пряму лінію. Не затримуючи дихання, зігніть коліно, проведіть носком по гомілці іншої ноги. Утримуйте таке положення 10-15 секунд. Відпочиньте кілька хвилин, після чого теж саме, тільки іншою ногою.


5 вправа
Сядьте на край дивана, ноги на підлозі. Спираючись на руки, по черзі піднімайте ноги, згинаючи і підтягуючи коліно до грудей. Спину потрібно тримати прямо! 3 підходи по 10-12 разів.

Виконуйте ці вправи мінімум 3 рази на тиждень і вже через місяць ви помітно покращите свій фізичний і моральний стан.