Новини про зірок
Подобається

18 щасливих років : Вячеслав Узелков привітав кохану дружину з річницею

25/12/2017     Автор: Яна Романська
18 щасливих років : Вячеслав Узелков привітав кохану дружину з річницею

Тренер шоу "Зважені та щасливі 7" В'ячеслав Узєлков знайшов своє щастя 20 років тому. Тепер він разом зі своєю дружиною Мариною є справжнім прикладом для безлічі пар серед зірок,передає Корупція.Стар.


У родині однієї з найміцніших пар України — В'ячеслава Узелкова та Марини Боржемской-Узєлкова — свято. Минулої неділі подружжя відзначило вісімнадцяту річницю з дня свого весілля.


На честь свята В'ячеслав в черговий раз вирішив зізнатися дружині в коханні. У своєму Instagram український боксер опублікував серію знімків з весілля, супроводивши їх зворушливими рядками.


Сьогодні у нас з Мариною 18 річниця шлюбу. Много це, чи мало, я не знаю. Альо моя мрія — прожити з Мариною все життя, буті старенькими і гуляти в парку, і тримати її за ручки, і я буду весь час казати, що вона моя маленька дівчинка, хоч нам вже буде далеко за 50, я пронесу крізь все життя своє кохання до Марини. Ніколи НЕ залишу її на самоті. І, як казали на вінчанні, ТІЛЬКИ СМЕРТЬ розлучить нас. Альо я обіцяю, що і після, на небесах, я знайду і буду з нею. З моєю маленькою дівчінкою Мариною Боржемською-Узєлковою. Сьогодні день нашого весілля
— написав у коментарях під фотографіями В'ячеслав Узелков.

Популярне: Знаменитості, які розчулили мімішніми зимовими фото


За 20 років спільного життя у В'ячеслава і Марини народилося двоє чудових дітей. Зараз зоряна пара виховує сина Роберта і дочку Олівію.