Новини про зірок
Подобається

Вся в тата: Ахтем Сеїтаблаєв показав зворушливе фото з дочкою

24/12/2017     Автор: Яна Романська
Вся в тата: Ахтем Сеїтаблаєв показав зворушливе фото з дочкою

Ахтем Сеїтаблаєв не часто тішить шанувальників спільними фото з дітьми. Вперше спільне фото шанувальники побачили тільки в жовтні цього року, передає Корупція.Стар.


Троє його дітей разом з мамою залишилися жити в окупованому Криму і лише іноді приїжджають відвідати батька в Київ. На цей раз до зіркового тата приїхала молодша дочка Софія. Ахтем передбачає, що малятко піде по стопах батьків і пов'яже своє життя з творчістю, адже мама Софії теж займається телебаченням і кіно, а дідусь — режисер.


Підписники кримськотатарського актора і режисера не пропустили шансу привітати улюбленого актора особисто. Вони не скупилися на привітання і побажання:

Ахтем, натхнення вам в наступному році!!! Дякую вам, що ви у нас є!!! Ви — наша національна гордість!


Здоров'я щастя успіхів ,радості,миру на нашій землі,хай збувються Ваші задумиЗ НОВИМ РОКОМ!!!!


З прийдешніми святами вас і ваших рідних, Ахтеме! Дай Бог вступити у Новий рік із надією на мир і краще майбуття! Задля тих найдорожчих, котрі поряд з нами. Сафіє — чарівна дівчинка ) Така ж красуня, як і Назли )

Популярне: Знаменитості, які розчулили мімішніми зимовими фото

І, звичайно, більшість зійшлися на думці, що молодша дочка — копія тато! А, значить, буде щаслива в своєму житті, саме так говорить повір'я як в українців, так і у кримських татар.

З наступаючим Новим Роком всіх!!

Публикация от Axtem Seitablaiev (@seitablaiev)