Новини про зірок
Подобається

Ця роль сама мене вибрала: Ада Роговцева знялась у популярному серіалі

24/12/2017     Автор: Яна Романська
Ця роль сама мене вибрала: Ада Роговцева знялась у популярному серіалі

У вівторок, 2 січня, на телеканалі "Україна" відбудеться довгоочікувана прем'єра 95-серійної картини власного виробництва "Обручка з рубіном". Україномовний серіал за сценарієм Тетяни Гнєдаш буде виходити по буднях о 18:00, передає Корупція.Стар.


За сюжетом картини, Аня (Дарія Баріхашвілі) і Яна (Марія Пустова) прямували з Черкас до Києва. Аня готувалася вийти заміж за молодого мільйонера Дениса Добровольського (Роман Луцький) і їхала на репетицію весілля, а Яна мріяла стати популярною ведучою і поспішала на кастинг телешоу. Однак життя дівчат кардинально змінює автомобільна аварія.

Для своїх глядачів телеканал "Україна" приготував сюрприз — в "Обручці з рубіном" зіграє справжня легенда українського кінематографа, народна артистка Ада Роговцева. Ада Миколаївна втілить роль Катерини — берегині сімейного вогнища роду Добровольських.

"Катерина хворіє всією душею за свою сім'ю — сина, невістку, онуків, — розповідає Ада Миколаївна про свою героїню. — Ця роль сама вибрала мене. Можливість виходити на знімальний майданчик, спілкуватися з колегами-артистами і брати участь в творчому процесі — це дуже цінно ".

Популярне: Знаменитості, які розчулили мімішніми зимовими фото

У серіалі також знялися актори Олексій Нагрудний, Олександр Гетьманський, Дмитро Оськін, Леся Островська, Оксана Архангельська, Віталій Іванченко, Олена Узлюк і багато інших.

Спеціально для зйомок "Обручки з рубіном" в павільйонах компанії Front Cinema в Києві відтворили основні локації фільму: квартири головних героїв, робочі кабінети на силикатном заводі, де працюють Аня і її наречений Денис, вареничну, яка належить мамі сестер, лікарні з безліччю палат і операційних, а також цілий телеканал "Мрія ТБ".