Новини про зірок
Подобається

«Останній москаль» вдома і на роботі: За ким заміжня і чому живе в Росії Галина Безрук

24/12/2017     Автор: Яна Романська
«Останній москаль» вдома і на роботі: За ким заміжня і чому живе в Росії Галина Безрук

Молода енергійна і талановита Галина Безрук. Її акторська карєра стрімко летить дорогою успіху, передає Корупція.Стар.


У свої 29 років молода жінка  добилась чималих перемог. Галина ще з малих літ була дуже зайнятою дитиною: танці, гра на скрипці і уроки акторської майстерності. Батьки дали цій дівчинці багато, а ще більше вона здобула самостійно. 

Ще будучи студенткою вона грала на сцені театру ім. Леся Курбаса. Після цього Галина стала однією з фіналістів «Голосу країни».  У 2016 році талановита дівчина представила Україну на конкурсі "Нова хвиля", де зайняла друге місце. Та акторський талант не проп'єш, Галина зіграла безліч ролей у театрі і кіно. Хто  не памятає норовливу дівчину Ксеню з «Останього москаля». 

За смішним збігом обставин, обранцем молодої української актриси Галини Безрук став справжній «москаль» — рсійський актор Артем Алєксєєв. Молода сімя зіграла весілля у 2016 році. 

"Сьогодні дуже пам'ятний для нас день. Люблю тебе, мій чоловік, мій ангел-охоронець, мій друг і найголовніша людина в моєму житті! Нехай Господь береже нас, допомагає і спрямовує ", — написала вона.

 

Популярне: Знаменитості, що замилували мімішними зимовими фото

Цього ж року у них народилась така очікувана донечка. Пізніше Галина розповіла, що роди були не прості. Але завдяки коханому чоловіку Артему і його контролю все закінчилось добре. Галина дуже вдячна чоловіку за таку турботу.

Зараз зірка проживає у Москві. Галина щира українка, а також творча людина і вважає що люди творчі мають бути поза політикою.  

"Я буду щаслива, якщо мене будуть продовжувати любити дома, не закриватимуть переді мною двері, якось обмежувати", — сказала вона.

 

Здається, що вони ідеальна пара і їхньому щастю позаздрять багато простих людей. Ми щиро бажаємо їхній молодій зірковій сімї порузуміння, кохання і творчого процвітання.