Новини про зірок
Подобається

Ведуча “Топ-модель по-українськи” Алла Костромічова показала фото з підрослим сином

23/12/2017     Автор: Яна Романська
Ведуча “Топ-модель по-українськи” Алла Костромічова показала фото з підрослим сином

Алла Костромічова вже давно відома в світі фешн-індустрії, однак більшу славу в Україні моделі приніс проект "Топ-модель по-українськи", де вона стала ведучою, передає Корупція.Стар

Популярне: «Просить залишити їх…»: Брежнєва відверто розповіла про шлюб

 Після виходу в ефір першого сезону шанувальники проекту полюбили модель, і тепер намагаються дізнатися трохи більше про неї, проте своє особисте життя Алла не афішує. Відомо, що вона щаслива в стосунках з Джейсоном Капоне, від якого в листопаді 2015 — го народила сина Сальваторе.

Втім, після цього сторінка моделі в Instagram не перетворилася в мама-блог, і фото з дитиною — велика рідкість. Тому шанувальники знаменитості дуже зраділи, коли в мережі з'явилося нове фото з маленьким Сальваторе.

Очевидно, фото було зроблено під час зйомок проекту "Топ-модель по-українськи", адже знімок з'явився на сторінці шоу в Instagram. Раніше, в одному з епізодів проекту Алла вже показувала свого сина — тоді завданням учасниці було на час перетворитися в няню і побути з малюком весь день. Що ж, Сальваторе з самого дитинства росте маленькою зіркою телебачення!