Новини про зірок
Подобається

Хто представить Україну на “Євробаченні-2018”: стали відомі три кандидати

23/12/2017     Автор: Яна Романська
Хто представить Україну на “Євробаченні-2018”: стали відомі три кандидати

В Україні активно проходить прийом заявок для участі в національному відборі на “Євробачення-2018″. Деякі артисти вже висловили готовність представити країну на конкурсі в Лісабоні, передає Корупція.Стар

Популярне: «Просить залишити їх…»: Брежнєва відверто розповіла про шлюб

Першим став MELOVIN, який у фіналі національного відбору на Євробачення-2017 став лідером за глядацьким голосуванням. Саме цим співак аргументував своє повернення на сцену нацвідбору.

“Хочу взяти реванш. Я налаштований дуже рішуче і не хочу підводити глядачів. Вважаю, якщо вони віддали найбільшу кількість голосів за мене, то я повинен дати їм відповідь і повернутися. Поки працюю над піснею і як тільки вона буде готова – подам заявку”, – розповів MELOVIN в інтерв’ю українському телеканалу.

Володарка срібла на нацвідборі-2017 Tayanna заявила про своє повернення масштабніше і попросила фанів вибрати для неї конкурсну пісні з нового міні-альбому “Тримай мене”.

Разом з радіостанціями “Люкс FM” і NRJ співачка оголосила голосування, представивши для слухачів 4 композиції. За голосуванням перемогу здобула композиція “Квітка”, але поки Tayanna не зробила офіційної заяви, що йде на нацвідбір саме з цією піснею.

Раптову заяву зробив співак Alekseev. Закінчивши співати чергову пісню, він запитав публіку: “Слухайте, а може мені піти на Євробачення?” Слухачі відповіли гучними оваціями, але сам виконавець заявив, що подумає над цією пропозицією.

“Не було такого інтерв’ю, в якому мені б не задавали питання, чому я не їду на “Євробачення”. Я завжди віджартовувався на цю тему, але зараз наша команда відчула в собі сили поборотися за перемогу в цьому конкурсі. Ми звикли кожного разу ставити собі нові цілі і долати їх”, – розповів співак.

Нагадаємо, державна аудиторська служба провела ревізію по організації пісенного конкурсу «Євробачення» в Києві в 2017 році.