Новини про зірок
Подобається

Він просто повинен бути «моїм»: Марія Яремчук вперше розповіла про «роман» з Олександром Пономарьовим

22/12/2017     Автор: Яна Романська
Він просто повинен бути «моїм»: Марія Яремчук вперше розповіла про «роман» з Олександром Пономарьовим

В інтерв'ю одному з українських журналів Марія Яремчук розповіла про свою першу серйозну мету, невинний флірт і трансформацію артистичної діяльності, передає Корупція.Стар

Популярне: Найскандальніша учасниця шоу “Холостяк-7” вийшла заміж і показала помпезні фото з весілля

За словами Марії Яремчук, музичне майбутнє їй пророкували ще в дитинстві. Перша вагома перемога в житті Яремчук пов'язана з грою на фортепіано.

Я підбирала мелодію з фільму "Спрут" на піаніно і намагалася захлеснути великим пальцем широкий діапазон нот. Це було неймовірно складно. Моя маленька ручка не могла дотягнутися до потрібних клавіш, тому що не було ще тієї гнучкості, яку я виробила з роками занять в музичній школі і уроків гри на фортепіано. Пам'ятається, цілий день сиділа і намагалася натиснути ці дві клавіші, але відстань здавалася занадто великою. І для мене було величезним досягненням, коли я вперше, ще не знаючи нотної грамоти, підібрала мелодію на слух. Мама тоді сказала, що з мене виросте музикант — поділилася спогадами співачка.

Вирішивши присвятити життя творчості і сцені, дівчина з усіх сил намагалася відповідати своїй "ролі" — талановитої дочки знаменитого артиста Назарія Яремчука.

Однак в якийсь момент все змінилося. Уже знайомий шанувальникам кліп "Ти в мені є" і новий трек "До нестями" тільки підтверджують, що в долі Марії почалася нова глава.

В один момент я відчула, що в мені немає життя. Те, як я виглядала, вела себе на сцені, що говорила, співала і взагалі все, що робила, нагадувало чужу гру. Я намагалася комусь догодити, сподобатися, довести, що не гірше батька і сама по собі чогось варта. Все це помилкові мотивації, які змушують людей робити безглузді речі. Ось і я зрозуміла, що роблю марну роботу. Я навчилася виходити на сцену, працювати з камерою, але це не було справжньою артистичною діяльністю. Не було артиста. Істинний артист — це слуга народу, він повинен служити від душі і йому має подобатися те, що він робить — розповіла співачка.

Також в довірчій бесіді з журналістами Марія Яремчук прокоментувала романи з колегами, які їй неодноразово приписували ЗМІ.

Я буду відверта, зараз моє серце вільне. Романи приписували на тлі невинного флірту, не більше. Чомусь, якщо артисти з'являються на публіці разом, в цьому відразу шукають якийсь підступ. Звичайно, найгучнішою з усіх цих історій був так званий "роман" з Сашею Пономарьовим. Поруч з собою я бачу "свого" чоловіка і у мене немає якихось певних до нього вимог. Він просто повинен бути "моїм". Нам має бути комфортно, приємно і добре разом з ним — зазначила Яремчук в інтерв'ю "Арт-Мозаїці".